Programmaboekje 14 januari 2023 H1 - VCN | Page 5

VOORBESCHOUWING

BROEDERSTRIJD IN DE BASIS

Na een mooie winst tegen Prima Donna Kaas en een lastige doordeweekse wedstrijd in Ede staat inmiddels alweer de derde wedstrijd van 2023 op het programma . Op 14 januari treft Sliedrecht Sport Heren 1 wederom een team uit de onderste regionen ; VCN uit Capelle aan den IJssel . Op voorhand een mooie mogelijkheid om punten te pakken voor die zo belangrijke plek zes die aan het einde van het reguliere seizoen recht geeft op deelname aan de play-offs .
Tekst : Wilco Struijk
De heenwedstrijd , op 5 november 2022 , eindigde in een eclatante 3-0 overwinning voor onze mannen . De mannen van trainer Ferry van Hal zullen zich echter niet zomaar gewonnen geven . Zo werd afgelopen weekend zelfs nog met 2-3 gewonnen van Taurus , de naaste belager voor Sliedrecht voor die eerder genoemde zesde plek .
De wedstrijd is tevens een broederstrijd . Spelverdeler Daan Haanappel treft aan de overkant van het net zijn broer Casper , ook een spelverdeler . Verder zien we bij de bezoekers oud Sliedrecht Sporter Jelle Leeuwis , alleen is hij inmiddels zijn wilde haren inmiddels verloren .
Onze mannen zijn momenteel terug te vinden in het linkerrijtje . Inmiddels wordt de selectie ook steeds fitter . Alleen spelverdeler Rick van der Sluis en middenman Samuel Driza zijn nog op de terugweg van een blessure en zullen geen volledige wedstrijd kunnen spelen .
Al met al genoeg aanknopingspunten voor een positief resultaat . Scheidsrechter Benno Meijer fluit om 20.00 uur voor het eerste fluitsignaal . Graag zien we jullie dan ook weer allemaal in de mooiste en gezelligste sporthal van Nederland !
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Hans van Wijngaarden
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3