Programmaboekje 10 december 2022 H1 - Limax Limburg | Page 3

VOORBESCHOUWING

HEREN 1 ONTVANGT OPNIEUW DE KOPLOPER

Nadat vorige week de toenmalige koploper SSS uit Barneveld op bezoek kwam , komt vandaag de nieuwe koploper op visite in De Basis . Na een 3-0 overwinning op directe concurrent SSS hebben de Limburgse mannen de nummer 1 positie overgenomen . Tekst : Roy Kroon
Na een mooie reeks overwinningen zitten de mannen van Martijn van Goeverden momenteel in een lastige serie wedstrijden . Dynamo , SSS , Lycurgus en nu dus Numidia VC Limax zijn stuk voor stuk teams die meer kansen worden toegekend dan de Sliedrechtse equipe . Kan Sliedrecht Sport een stuntje uit de hoge hoed toveren ?
Met een jong en grillig team is van alles mogelijk , zoveel is wel duidelijk . Als de service begint te lopen bij de Alblasserwaardse formatie komen er altijd kansen . Dat zal waarschijnlijk ook de sleutel tot succes worden . Een balletje rustig inbrengen is vrijwel geen optie , daarvoor zijn de Limburgse mannen te stabiel en hebben zij teveel aanvalspower . Een sterkere tegenstander verrassen en overrompelen , dat lijkt het devies .
Numidia draait een mooi seizoen , onder leiding van oud Olympisch kampioen Guido Görtzen . Samen met oud-internationals Nico Freriks en Rob Bontje vormen zij de ervaren basis van dit team . Daaromheen is een team gebouwd wat een stevig trainingsprogramma wil draaien en daarmee volleybal in Limburg weer wil laten leven als nooit tevoren . Vooralsnog gaat ze dit prima af . Kunnen ze dit het hele seizoen volhouden ?
Ervaring tegen jong talent , oud tegen jong . De broertjes de Groot tegen Bontje en Freriks . Wat een lekker affiche zeg . Met Frank Vlot als tolk en een volle tribune moet het mogelijk zijn om de vlaaieneters een pootje te lichten . Kunnen we op uw steun rekenen ?
Foto : Rick den Besten
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Rick den Besten
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3