Profil Katalog SS2022 | Page 3

Vi ser fram emot sommaren igen

Vi fortsätter leva i en turbulent värld med smittspridning , containerkaos och mycket mer .
Det som imponerar är hur snabbt vi hittar nya sätt att arbeta och samverka . Det fysiska mötet är delvis tillbaks , men vi kombinerar med videomöten , mail , telefon och alla möjliga olika sätt för att hålla kontakten och sprida information . Samtidigt kvarstår behov och önskan att visa uppskattning och omtanke för kollegor , vänner , kunder och affärspartners . Kanske än starkare nu än någonsin ?
Vi på A way of living fortsätter vår produktutveckling och låter denna säsong det populära Outdoor sortimentet stå i centrum . ������������������������������������������������������� kombination med mer hållbara , materialval . Samtidigt utvecklar vi våra tjänster för att hjälpa er att göra gåvan lite mer personlig .
Bygg egna kit och paketera med presentbox eller påse från vårt ����������������������������������������������������������������� någon av produkterna eller kanske be oss om hjälp med logistik och skicka direkt till mottagare . Vi hjälper er med just det som ni behöver . Men enklast av allt är nog att välja ett av våra specialkomponerade kit för denna säsong under vi rekommenderar . Där har vi samlat vad vi anser vara våra bästa gåvor för just denna säsong !
Viktigast av allt är att vi ser fram emot ännu en säsong tillsammans med er ! Välkomna till oss och god försäljning !
Team Sagaform AB Christer Hallberg
5