Pioniers Magazine oktober/ november/ december 2017 Thema: Taboes | Page 42

Wat is je meest recente verandering in je organisatie?

Het hele atelier is nieuw gebouwd en pas vanaf april 2017 in gebruik. Mijn vorige bedrijf bestond uit het verhuren van vergaderlocaties en het faciliteren en cateren van vergaderingen en evenementen. Het zal je daarom niet verbazen dat het mijn droom was om een eigen ultieme plek te bouwen waarbij de vormgeving en inrichting helemaal passen bij mijn idee van esthetische schoonheid.

Ik vind het ook weer heel leuk om mijn ‘oude’ werkzaamheden met mijn nieuwe werkzaamheden te verbinden en om heerlijk te koken voor mijn gasten! De overnachtingen zijn werkelijk een nieuwe tak in mijn bedrijf. Inmiddels heb ik gasten uit alle delen van de wereld mogen verwelkomen. Bijzonder hoe ik nu de wereld op mijn erf ontvang nadat ik eerst de wereld heb bezocht.

Heb je een verlanglijstje voor de toekomst?

Ik wil me vooral blijven ontwikkelen. Het werken met vrouwen gaat me echt aan het hart. Ik ben nu net begonnen met het trainen van vrouwen in bedrijven om zichzelf authentiek te profileren, open te communiceren en zich weer met elkaar te verbinden op de werkvloer.

Wég met de cat-fights en jaloezie! Er is niets mooiers dan vrouwen die elkaar het licht in de ogen gunnen! Die trainingen vinden plaats in het atelier. Ik heb zin om meer lezingen te geven over Female Empowerment en wellicht een nieuw boek te schrijven. En verder hoop ik dat bedrijven hun weg naar deze plek vinden, voor een mooie dag bij ‘Mevrouw de Man’, waarin verbinding, authenticiteit, communicatie en bewustzijn de boventoon voeren.

WWW.PIONIERSMAGAZINE.NL

Meer informatie:

www.mevrouwdeman.nl