NWP Jakkekatalog 2024 Bestpromotion | Page 2

Skal vi hjælpe dig med at blive set ?

BestPromotion har mere end 25 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at brande deres virksomhed gennem profiltøj , sportstøj , merchandise , reklamegaver og firmagaver .
En opgave vi tager alvorligt . For vi ved hvor stor værdi produkterne kan skabe , og hvor negativt de kan virke , hvis kvaliteten ikke er god nok . Derfor arbejder vi sammen med en række leverandører over hele verden . Leverandører , som er nøje udvalgt gennem de seneste 25 år . På den måde sikrer vi , at du får profilbeklædning , firmagaver og reklamegaver af høj kvalitet til aftalt pris og i rette tid . Hver gang .
Solid rådgivning og unikke løsninger Vi tænker længere end blot produkter til reklame og promotion . Vi er på forkant med udviklingen og rådgiver om de bedste løsninger . Vi ved hvad der fungerer , og hvad dine kunder sætter pris på . Hvis du tilbyder de samme reklamegaver som alle andre på fx en messe , bliver din reklamegave hurtigt uinteressant . Måske tænker du en nøglering . Vi tænker på en af de nyeste gadgets , der ofte kan leveres til samme pris og som er langt mere oppe i tiden . Vi kommer også gerne med ideer til din virksomhed , så kunderne får en unik oplevelse . Fx ved at tænke hele familien ind i kundeoplevelsen . Det kan være ved at skabe et legehjørne hos en bilforhandler - naturligvis med logo på legetøjet - så børnene er beskæftiget , mens mor og far kigger på biler . Det skaber rolige børn og glade kunder - og giver dig en bedre forretning . usb stik , powerbanks , termokrus og huskeblokke . Vi leverer også gaveæsker med fx vin , øl , nødder og chokolade . Og hvis du har et ønske , som vi ikke umiddelbart har på lager , så finder vi også en løsning på det . Det kan lade sig gøre , fordi vi har et stort kendskab til branchen og samarbejder med nøgleleverandører , der kan levere alt muligt - og umuligt . Også når det gælder profilbeklædning er listen lang af kendte brands som J . Harvest & Frost , Cutter & Buck , Craft , Projob samt mange andre stærke brands . Vi hjælper med alt inden for skjorter , habitjakker , termojakker , kasketter , strømper og t-shirts og det er blot nogle af de typer profilbeklædning , vi leverer . Tøjet bliver udstyret med dit logo eller efter ønske til tryk - i stort format eller helt diskret . Præcis som du ønsker . Tøjet er af god kvalitet - også de mere billige t-shirts , som vi leverer .
Bæredygtige produkter Vi har fokus på at levere bæredygtige produkter , som vi kan tilbyde , hvis I ønsker at understøtte jeres grønne profil med reklame- og promotionprodukter , som er fremstillet bæredygtigt . Vi har et bredt udvalg af netop bæredygtige produkter i vores showroom i Charlottenlund .
Reklamegaver , firmagaver og profilbeklædning Vi leverer alle former for traditionelle reklamegaver og firmagaver . Fra dyrere designprodukter som Alfi , Sagaform og KitchenAid til mindre gadgets som keyhangers , kuglepenne ,
Vil du høre mere ? Så send en mail eller giv os et ring . Vi kigger gerne ud til et uforpligtende møde . Du er også velkommen i vores showroom , hvor vi har et bredt udvalg af reklamegaver , profiltøj og firmagaver .
Karsten Jørgensen + 45 30 36 66 14 best @ bestpromotion . dk
Jan Furbo + 45 20 23 00 76 jf @ bestpromotion . dk