Nr. 9 / 1 - 2022 Nr. 9 / 1 - 2022 | Page 2

Da ble det noen ord fra meg igjen.

TUSEN TAKK for tilliten på årsmøtet. Jeg skal gjøre mitt aller beste for klubben de neste to årene. Som jeg sa på årsmøtet, blir dette mine to siste år i styre og stell i klubben på en stund.

Jeg har sittet sammenhengende i styret siden juni 2007, og føler nå at det kanskje er noen andre som må overta. Jeg er kjempemotivert for to nye år, så det blir ingen dans på laurbær, men en dans på roser som er fulle av torner. Men det skal vi klare. Jeg har med meg mange flinke folk i styret, så dette skal vi fikse.

Etter årsmøte ble Det Store Pizzatreffet arrangert, og vi var vel nærmere 70 stykker med stort og smått. Det ble en hyggelig seanse som styret håper alle setter pris på. Alt i alt ble det en flott helg i YCC-ånd.

Klubben vokser jevnt og trutt, og for første gang i klubbens historie var det over 200 medlemmer som hadde betalt sin kontingent før årsmøte. Dette er noe som varmer, for det betyr at vi er en klubb med mange flotte mennesker som setter pris på det gode felleskapet. Dette skal vi holde godt fast i, og bygge videre.

Vi står nå foran våren, med lysere tider og varmere vær. Jeg håper og tror at de aller fleste begynner å nærme seg siste finpuss på sykkelen, slik at den er klar til sesongstart. Vi har mange flotte Chiefer rundt om i landet som kommer til å geleide oss gjennom nok en sesong.

Og det blir litt av en sesong som starter med

1. mai tur, der hvor det arrangeres. Så blir det Int. Rally på Hunderfossen fra 10 til 12. juni. Mange blir nok med små grupperinger rundt om i landet, da vi kommer til å få mange gjester fra hele verden. Disse vil nok se seg om i vårt vakre land. Undertegnede skal bli med en gruppe med engelsk menn og damer opp til Nordvest landet for så å kjøre spektakulære veier nedover igjen. Dette gleder jeg meg til.

Rett etterpå inviterer Chief Buskerud til Tour de Tyrifjorden før vi tar en liten pust i bakken.

Jeg har lest at noen skal nedover til Europa i juli. Der håper jeg det skrives reisebrev, slik at vi kan følge med på ferden, og at det blir en flott reportasje i en utgave av YCC-Posten.

Etter ferien blir det klubbtreff på Hunderfossen i august. Nærmere bestemt 19. til 21. august. Så inviterer Chief Vestfold til Straand-treff i Vrådal 16.-18. september.

Siste lørdag i november blir det tur til våre danske venner som vi ikke har besøkt siden 2019. Dette kommer til å bli magisk. Vi setter mest sannsynlig opp minibuss, slik at vi kan kjøre samlet ned til Lynge rett utenfor København.

I dag er det flott vær ute, og jeg kjenner at det kribler i ben og armer etter å komme seg på sykkelen. Men det er fremdeles mange veier med isdekke, og det er utrolig mye salt i vegbanen. Det saltes veldig mye her på Østlandet. Det er synd, for salt ødelegger sykkelen. Dessuten har jeg ikke vinterdekk på noen av syklene mine. Det er dessverre slik at det må man ha, hvis ikke kan man få heftige bøter og i verste fall miste førerkortet.  Apropos førerkort, når vi nå slipper ut på veien igjen, så husk at bilistene nå ikke er vant til oss, så de kan ofte overse oss, feilberegne vår fart, og da kan det skje fatale situasjoner. La oss holde oss trygge på veien å unngå uhell og ulykker i 2022. Skal vi si at det er vårt mål for året??

Vel, da er det vel bare å ønske alle sammen velkommen ut på to hjul om ikke så lenge, kjør vakkert, og ha hodet på rett plass. Husk også sikkert kjørOSeutstyr.

 

 

Presidenten

Presidentens hjørne

Presidenten