Nr. 12 / 4 - 2022 YCC-Posten | Page 2

Presidentens hjørne

Presidenten

Vinteren har kommet, og vi har hatt snø de aller fleste steder i landet. 1. søndag i advent var i går, og det er snart jul. Vi går en varm og fin høytid i møte. Mange skal sikkert på et eller annet julebord fremover også.

Sist helg var vi 12 stykker som tok turen til våre danske venner. Det ble en flott tur som du kan lese mere om et annet sted i bladet. I år var det YCC’ere fra Belgia, Nederland, Sverige, Spania og Norge som hadde tatt turen. Det ble som vanlig et meget hyggelig treff med mye god mat og veldig mye god drikke. Fra Norge var det i år 10 førstereisere. Ole-Marius hadde laget en flott quiz som vi gjennomførte på veien nedover. Det var stor suksess.

På Facebook kan vi lese om flere som bruker vinteren til sitt årlige vedlikehold på sykkelen. Det skiftes dekk, hjullagre og det vaskes og poleres, det lakkeres og det skiftes deler over en lav sko. Dette er hyggelig å lese om. Det gir også mange en liten dytt til å prøve å gjøre ting selv. Mange lærer også av alle de flotte illustrasjonene og tekstene som vedlegges flotte bilder.

Vi står snart foran et årsskifte, og det er mye som skal på plass for styret og andre med verv i klubben. Prøv å være behjelpelige slik at det blir enklere å avslutte året. Det skal skrives årsrapporter, årsberetning, og regnskapets time er nær. Valgkomiteen har den tyngste jobben. Så vet du om noen som kunne tenke seg å ta et verv, så ikke nøl med å informere komiteen. De blir veldig glade for alt som er unnagjort før jul. Da kan de senke skuldrene og nyte julefreden.

Årsmøte og Pizzatreffet avholdes på Rock Inn i Oslo lørdag 11. februar. Det er samme sted som i 2022, og det jobbes med å få på plass en rabattkode for medlemmer på Thon Hotell Spectrum som i fjor. Det er mange saker som skal vedtas på årsmøtet, og jeg kan røpe at styret har fått inn mange innspill på vedtektsendringer som vil bli presentert før årsmøtet og som eventuelt skal vedtas lørdag 11. februar. Mange verv er også på valg, så det er viktig at mange møter opp, slik at det blir en riktig demokratisk avstemming.

Det var en del forskjellige meninger i fjor om forhåndsstemmer eller ikke, og det vil det kanskje bli i år også. Men vi finner ingen grunn til å ikke tillate forhåndsstemmer i år heller, og nå skal det inne i vedtektene. Så les nøye gjennom de endringer som er foreslått, og stem på det du mener er korrekt for deg. Da ønsker jeg alle et riktig godt valg i 2023.

Våre medlemstall stiger for hvert år, og det er hyggelig, men vi må huske på at alle skal høres, alle skal få sin stemme frem, og vi skal akseptere alle medlemmer slik de er. Vi har ingen medlemmer å miste, og vi ingen skal føle at de står utenfor. ALLE SKAL MED.

Pt er det 277 medlemmer i klubben, noe som er det høyeste medlemsantall siden oppstart i 2004. Vi har Chiefer i nesten alle fylker, og det er veldig bra. Vi mangler 4 Chiefer fordelt over hele landet.

Klubbtreffet i 2022 ble veldig bra, mye takket være innsatsen til Nina Eriksen. Hun har nå varslet at hun ikke har tid til dette vervet lenger, og trenger sårt en etterfølger. Har du lyst til å ta på deg oppgaven, er jeg sikker på at Nina vil hjelpe med mye av det praktiske i forkant av treffet. Det er en takknemlig jobb. Og det er mange som hjelper til underveis. Tar DU sjansen??

Det ble mye skriving denne gangen, men jeg hadde mye på hjertet.

Det eneste som gjenstår er å ønske deg en Riktig God Jul og Et Godt Nytt År!!