New Wave Profile FI NWP Tapahtumat & Messut 2023 | Page 2

Messut ja tapahtumat tulevat – oletko valmis ?

Panosta yrityksesi ja brändisi näkyvyyteen ! Useat yritykset osallistuvat tänä keväänä erilaisiin tapahtumiin ja messuihin . Jotta varmasti erotut kilpailijoista ja jäät pysyvästi asiakkaiden mieliin , kannattaa sinun huomioida muutama tärkeä asia . Onnistuneet kokonaisuuden saat rakennettua helposti erilaisten brändi- ja näkyvyystuotteiden avulla . Hyvä tapa saada tehokasta näkyvyyttä tapahtumassa , on varmistaa että henkilökuntasi on puettu tyylikkäisiin ja esimerkiksi brändisi tai yrityksesi värimaailman mukaisiin profiilivaatteisiin .
Tekstiilien avulla pystyt myös tuomaan esille brändisi logoa tai slogania monella eri tyylillä ja tavalla ! Muista panostaa myös erilaisiin mainosratkaisuihin , kuten esim . roll-up ja beachflag -tuotteisiin, joiden avulla varmistat sen , että ständisi ja henkilökuntasi saa haluamansa huomion itse tapahtumassa . Hyvänä muistisääntönä voidaan pitää sitä , että näyttämällä yhtenäistä brändi-ilmettä aina messuosastosta ja paidasta kävijälahjaan asti , teet yrityksesi osallistujille varmasti tutuksi !
New Wave Profile – ammattilainen apunasi ! Olemme Pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistunut itsenäisten yritysten ryhmä . Meiltä saat hankittua myös kaikki erilaiset tapahtuma- ja näkyvyystuotteet ! Halutessasi hoidamme niihin helposti myös mukaan yrityksesi logot ja sloganit , sekä autamme sinua löytämään parhaan tavan nostaa brändisi esiin ! Kun etsit luotettavaa , ammattimaista kumppania ja haluat että asiat onnistuvat – ota meihin yhteyttä !
Lisää vinkkejä ja tuoteideoita : newwaveprofile . fi 2