New Wave Profile FI LOGO- JA TAPAHTUMATUOTTEET KESÄ 2023 | Page 2

VALMISTAUDU KESÄÄN !
NEW WAVE PROFILE SUOMI
WEAR YOUR BRAND

Yritystuotteet kesään – anna meidän auttaa !

VALMISTAUDU KESÄÄN !

Tyylikäs brändätty T-paita tai jokin muu tekstiili sopii täydellisesti kesän rennoksi Business -vaatteeksi! Ajatuksella valittu asiakas- ja henkilöstölahja jää varmasti vastaanottajan mieleen myös pitkäksi aikaa .
Tämän kuvaston tuotemerkit ovat vastuullisesti tuotettuja tunnettuja ja laadukkaita brändejä , joiden valikoimasta löydät varmasti parhaat tuotteet kaikkiin eri tarpeisiin . Halutessasi hoidamme niihin helposti myös mukaan yrityksesi logot ja sloganit , sekä autamme sinua löytämään parhaan tavan nostaa brändisi esiin tuotteessa kuin tuotteessa !
CUTTER & BUCK OCEANSIDE STRETCH POLO
Oceanside Stretch Polo on valmistettu ainutlaatuisesta puuvillan ja elastaanin sekoitemateriaalista . Elastaanin ansiosta pikee on erittäin joustava , pehmeä ja istuu erinomaisesti . Materiaali : 95 % puuvilla , 5 % elastaani . Tuotenro : Miehet 354430 | Naiset 354431 Koot : Miehet S-4XL | Naiset XS-XXL

Tarjous !

39 €

Ovh . 49 €. Alv 0 %
Tilaa ajoissa yrityksellesi tulevan kesän näkyvyys- ja tapahtumatuotteet , niin voit suunnata ajatuksesi jo kesään ja ottaa rennosti ! Kun etsit palvelevaa ja ammattimaista kumppania ja haluat että asiat onnistuvat – ota meihin yhteyttä !

NEW WAVE PROFILE SUOMI

New Wave Profilea on Pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin ja henkilöstö- ja yrityslahjoihin erikoistunut itsenäisten yritysten ryhmä . Vahvuutenamme on korkea palvelutaso sekä osaaminen logo- ja näkyvyystuotteissa . Asiakkainamme on pieniä ja suuria yrityksiä kaikilta aloilta . Koosta , resursseista ja markkinoista riippumatta autamme yrityksiä niiden toimintaan sopivan brändinäkyvyyden lisäämisessä .
Asiakaslupauksemme on BE YOUR BRAND . Yrityksesi edustajat ovat tuotemerkkisi tärkein mainos ! Brändisi tulee näkyä liiketoimintaasi liittyvissä ihmisissä ja tilaisuuksissa , tässä me voimme auttaa . Kun brändi ja henkilöstö muodostavat harmonisen kokonaisuuden , yrityksesi tekee asiakkaisiin vaikutuksen ja yrityksesi jää heille pysyvästi mieleen .

Kesäiset uudet

VÄRIT !

LISÄÄ IDEOITA NÄKYVYYTEEN !
Löydät laajan tuotevalikoimamme
nyt helposti myös verkosta www . newwaveprofile . fi
2