New Wave Profile FI Brandlife SS24 | Page 3

Uusi sesonki ja uusi kuvasto , joka toivottavasti inspiroi sinua . Tässä kuvastossa tutustumme teemaan Now Boarding , meidän näkökulmamme konseptiin Onboarding . Yhdistämme sen enemmän brändin matkaan ja otamme siinä kaikki työntekijät huomioon .
Kun maailma muuttuu , on tärkeää että työntekijät ovat motivoituneita ja vahvaa brändiä pystytään hyödyntämään . Se on henkilöstön ja brändin hoitoa , ja kaksinkertainen investointi tulevaisuuteen .
Tämän lisäksi kevään kuvastossa käydään läpi tuotemerkkiemme uutisia . Ruotsalainen ulkoilubrändi Tenson on uusi toimittaja sekä J . Harvest & Frost juhlii 10 vuotista taivaltaan uudella mallistolla . Cutter & Buck on nykyään nimisponsori Pohjoismaiden miesten golfkiertueella . Haluamme pitää teidät ajan tasalla brändiemme asioista .
New Wave Profile on Pohjoismaiden suurin profiilivaatteisiin ja yrityslahjoihin erikoistunut itsenäisten yritysten ryhmä . Tutustu ihaniin uutuuksiin ja toivottavasti saat kuvastosta intoa kevääseen !
Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia . Erikseen lisätään mahdolliset merkintäkustannukset . Hinnat ovat voimassa toistaiseksi . Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin ja hinnan muutoksiin esim . valuuttakurssien tai raaka-aine kustannus muutosten vuoksi . Painoteknisistä syistä saattaa joidenkin tuotteiden ja kuvien välillä olla sävyeroja .
NEW WAVE PROFILE BRANDLIFE KEVÄT & KESÄ 2024
3