New Wave Profile FI Be Your Brand Magazine Kevät/Kesä 2023 | Page 2

06 30 40 56 60 76 90

PROFIILIVAATTEET
Takkeja , neuleita , t-paitoja , pikeepaitojaja muita tekstiilituotteita yrityskäyttöön tai lahjoiksi henkilöstölle . Tuotteita , jotka sopivat töihin , vapaa-aikaan ja erityistilaisuuksiin .
BUSINESSVAATTEET
Vaatteita hieman muodollisempaa pukeutumiskoodia noudattaviin työpaikkoihin , kuten toimistoihin , hotelleihin ja kokousympäristöihin . Tyylikkäitä vaatteita niin miehille kuin naisille .
URHEILU & VAPAA-AIKA
Vaatteita ja laukkuja urheiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan . Urheilulliselle yritykselle tai henkilökunnan terveyden edistämiseen , aktiivisiin yritystilaisuuksiin tai sponsorointiin .
TYÖVAATTEET
Kestäviä työvaatteita , huomiovaatteita ja käsineitä esimerkiksi teollisuuden ja varastojen työntekijöille .
PROFIILITUOTTEET
Tuotteita yrityksen mainostamiseen . Uusien asiakkaiden houkuttelemiseen , vanhojen asiakkaiden muistamiseen tai messuilla ja kokouksissa jaettaviksi .
LIIKELAHJAT
Tuotteita , jotka sopivat henkilöstölahjoiksi , liikelahjoiksi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille tai vaikkapa kiitokseksi suuresta tilauksesta tai hyvästä yhteistyöstä .
MAINOSTUOTTEET
Meiltä saat myös mainosratkaisut jotka sopivat mm . yrityksesi toimitiloihin , tapahtumiin ja messuille . Tutustu suosituimipiin tuotteisiin .
Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlis verottomia . Erikseen lisätään mahdolliset merkintäkustannukset . Hinnat ovat voimassa toistaiseksi . Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin ja hinnan muutoksiin esim . valuuttakurssien tai raaka-aine kustannus muutosten vuoksi . Painoteknisistä syistä saattaa joidenkin tuotteiden ja kuvien välillä olla sävyeroja .
2