Seger 2024 v1 | Page 5

MADE IN SWEDEN SINCE 1947

PROFIL MED STIL

Vi är noga med vilka produkter vi sätter vårt namn på . Det tror vi att du är också . Det är lättare att bära upp sitt varumärke med huvudet högt , om man vet att det görs med kvalitet och stil .
Segers historia börjar redan 1947 , och vi har under alla dessa år alltid varit måna om att leverera kvalitet till våra kunder . Det är en del av vår framgång , och anledningen till att vi levererat produkter till både OSmedaljörer och kungligheter , och alldeles vanliga idrottare med höga kvalitetskrav .
Under alla våra år har vi fortsatt utveckla och förfina våra produkter i både vad gäller stickteknologi , materialval och tillverkningsprocess . Vi väljer det som är bäst ur fler olika aspekter som miljö , hållbarhet , slitstyrka och komfort . Vi driver vår fabrik i Röshult , Sverige helt och hållet med vindkraft sedan många år .
Vill du sticka ut – så låt oss sticka in – ditt varumärke på svenska kvalitetsprodukter och därmed skapa profilprodukter med stil , komfort och kvalitet som håller länge .
ATT TÄNKA PÅ VID ORDERLÄGGNING SPECIALDESIGN :
• ARTNR / MODELL
• FÄRG
• ANTAL PRODUKTER ( MIN ANTAL MÖSSOR : 120 ST / FÄRG . STRUMPOR : 40 PAR / STORLEK , MIN , 120 PAR / FÄRG )
• PLACERING , STORLEK OCH FÄRG PÅ INSTICKNING
• LOGO I VEKTORISERAT EPS-FORMAT
I CA PRISET INGÅR KLICHÉN , INGEN STARTKOSTNAD VID REPEATORDER . STRUMPORNA HAR SEGER INSTICKAT PÅ INSIDAN AV KRAGEN OM INGET ANNAT ANGES . MÖSSORNA HAR SEGER TVÄTTRÅD PÅ INSIDAN , SAMT EN
SEGER TAB VID BAKSÖM OM INGET ANNAT ANGES . LEVTID PÅ CA 15 ARBETSDAGAR EFTER GODKÄNT KORREKTUR .
© 2023 SEGER EUROPE