New Wave Norway AS Seger 2021 v1 | Page 3

MADE I N SWED E N S I NCE 1 9 4 7

GRØNNE , SKJØNNE LUER FRA SEGER

Er man stolt over det man har på seg , er det lettere å holde hodet høyt . Derfor er det klokt å satse på kvalitet og stil når man skal profilere seg . Segers historie går 70 år tilbake i tiden , og vi har alltid levert produkter av høyeste kvalitet til alt fra eliteutøvere og kongelige , til vanlige mosjonist og familier . I sportens verden stilles det veldig høye krav til kvalitet og funksjon som har gjort til at vi har hatt en konstant utvikling , forbedring og fornyelse av våre produkter . En del i utviklingen er å ta hensyn til vårt miljø , for at neste generasjon skal ha en natur å oppleve . Vår søken er å skape så små fotspor som mulig etter oss i naturen , blant annet gjennom å drive hele vår fabrikk med fornybar energi i form av sertifisert vindkraft . Velkommen til en varm og naturlig profil med Seger .
VED ORDREPLASSERING PÅ SPESIALDESIGN TRENGER VI INFORMASJON OM :
• ARTIKKELNUMMER / MODELL
• FARGE
• ANTALL PRODUKTER ( MIN . ANTALL LUER : 120 STK . STRØMPER : 40 PAR / STR ., MIN . 120 PAR / FARGE )
• PLASSERING , STØRRELSE OG FARGE PÅ INNSTRIKK
• LOGO I VEKTORISERT EPS-FORMAT
PRISENE I DENNE BROSJYREN ER CA . PRISER OG GJELDER TOM . 31 . DES . 2019 . MVA . OG FRAKT KOMMER I TILLEGG . VI RESERVERER OSS FOR VALUTAFORANDRINGER .
I CA . PRISEN INNGÅR KLISJÉ . INGEN STARTKOSTNAD VED REPEATORDRE . STRØMPENE HAR SEGER INNSTRIKKET PÅ INNSIDEN AV SKAFTET OM IKKE NOE ANNET OPPGIS . LUENE HAR SEGER VASKEANVISNING PÅ INNSIDEN , SAMT EN SEGER LABEL VED BAKSØM OM IKKE NOE ANNET OPPGIS . LEV . TID PÅ CA . 6 UKER ETTER GODKJENT KORREKTUR .
© 2018 SEGER EUROPE