New Wave Norway AS Jobman Årskatalog 2022 | Page 2

Kvalitet for stolte fagfolk siden 1975
Arbeidsklær med kvalitet i hver minste detalj

Kvalitet for stolte fagfolk siden 1975

Ditt valg av arbeidsklær spiller en stor rolle for hvor godt beskyttet , synlig og effektiv du er på jobben . Forskjellige yrker krever plagg med forskjellige funksjoner og slitestyrke , og plaggene skal også varme deg når det er kaldt og virke svalende når det er varmt . Jobman tilbyr et bredt sortiment av arbeidsklær som kan kombineres for å passe til alle typer arbeider , innen- og utendørs , året rundt . Sammen med brukere i et stort utvalg bransjer diskuterer vi behovene og skaper 100 % funksjonelle arbeidsklær , tilpasset for ditt daglige arbeidsmiljø .
Jobmans arbeidsklær utvikles og produseres for profesjonelle med høye krav . Slik har det vært siden 1975 . Slitestyrken har alltid vært – og kommer alltid til å være – vårt fremste kjennetegn . For oss hos Jobman Workwear handler kvalitet ikke bare om valget av riktig materiale . Klærne skal også gi bevegelsesfrihet og komfort under lange og utfordrende arbeidsøkter . I kombinasjon med nye funksjoner og moderne design gjør klærne også at du blir mer utholdende på jobben . Vår visjon er å gjøre alle fagfolk til stolte bærere av Jobmans arbeidsklær , hver eneste dag .

Arbeidsklær med kvalitet i hver minste detalj

Når du tar på deg et plagg fra Jobman , tar du samtidig på deg resultatet av mange års utvikling innen teknologi og plaggets funksjoner . Viktige detaljer som sammen utgjør en helhet av bekvemmelighet og komfort , moderne design , og slitestyrke som skiller seg fra mengden . Alt er nøye gjennomtenkt og bygger på gedigen kunnskap gjennom mange generasjoner . Å velge kvalitetsklær som holder lenge , gjenspeiler også en økonomisk og bærekraftig tenkemåte - en grunnleggende måte å tenke kvalitet på , som gjennomsyrer hvert eneste plagg .
Et eksempel er våre bukser for bygg og håndverk , som er utformet for de spesielle behovene hver eneste håndverker har . Med forsterkede hengelommer og benlomme med glidelås gir de enkel adkomst til verktøy og holder dine personlige ting trygt på plass . Materialene er nøye utvalgt og kombinert i ulike deler av buksen , skåret og sydd for å følge kroppens naturlige form . Resultatet er bukser som er robuste samtidig som de gir full bevegelsesfrihet og ventilasjon der det er nødvendig .