New Wave Finland T-paita & pikeekuvasto 2023§ | Page 2

SUOSITUIMMAT

T-PAIDAT & PIKEET !

Tässä kuvastossa olevat edustamamme tunnetut tuotemerkit ovat Euroopan myydyimpiä promootiovaatteita , eikä syyttä : tuotteet ovat laadukkaita , mallistot laajoja ja väri- ja kokovalikoimat erittäin kattavia .
Yleisesti ottaen nykyaikainen T-paita tai pikeepaita on mukava vaate , joka toimii monessa tilanteessa – siistinä työvaatteena tai rentona vapaa-ajan vaatteena . Tason ja hinnan määräävät useimmiten yksityiskohdat , joissa onkin miltei lukemattomia mahdollisuuksia .
Kaikki esitteen tuotteet ovat hyviä , mutta ne eroavat toisistaan hinnan , värivalikoiman , leikkauksen , materiaalin , grammapainon ja yksityiskohtien suhteen . Jos sinulle tulee valinnanvaikeuksia , niin autamme mielellämme löytämään oikean vaihtoehdon ja profiloimaan sen parhaalla tekniikalla , jotta saat juuri tavoittelemasi tyylin . Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä tulevan kesän yritys- ja seuravaatteet nyt helposti ja kerralla kuntoon – yhteystietomme löydät tämän kuvaston takakannesta .

EETTISYYS & YMPÄRISTÖ

Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia . Hinnat ovat voimassa toistaiseksi . Mikäli hankintahintoihin vaikuttavissa tekijöissä ( valuuttakurssit , raakaaineet , rahdit ) tulee merkittäviä muutoksia , joudumme muuttamaan hinnastomme . Pyrimme tiedottamaan asiakkaitamme niin postitse kuin kotisivuillamme . Pidätämme oikeudet mahdollisiin painovirheisiin . Painoteknisistä syistä saattaa joidenkin tuotteiden ja kuvien välillä olla sävyeroja .
2