Messu- ja tapahtumatuotteet yrityksille_Marjatta Trading_2023_Joomag | Page 3

Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien
Erottaudu henkilöstösi ja tiimisi kanssa erilaisissa yritystapahtumissa yhteneväisellä pukeutumisella . Sukella uuden kuvastomme pariin ja löydä yrityksellenne sopivat tapahtuma- ja messuvaatteet . Edusta tyylikkäänä J . Harvest & Frostin kauluspaidassa , valitse ekologinen Cottover mallisto tai vahvista yrityksesi ilmettä Printer Active Wearin tuotteissa . Poimi tapahtumien asiakas- ja mainoslahjat yrityksellenne tästä kuvastosta . Lisää tietoa ja vaihtoehtoja monipuolisesta valikoimastamme saat asiantuntevilta myyjiltämme .

Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien

Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa .
Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
SE 14-218 Swerea IVF
Tested for harmful substances www . oeko-tex . com / standard100
2
Oikeudet muutoksiin valikoimassa pidätetään . Kuvaston hinnat alv 0 %. Mahdolliset merkkauskustannukset ja rahti lisätään hintaan .
Kuvien ja tuotteiden välillä saattaa olla pieniä sävyeroja painoteknisistä syistä johtuen .