Medicinska pedikura | Page 2

Proizvodi

Želja za osobnom njegom i wellnessom u području njege stopala odavno je postala stvarnost.I to s pravom, jer naše noge još uvijek zaslužuju puno više.Ruke su prvi kontakt s okolinom ,a noge nas nose kroz život - bilo da su u uskoj obući, visokim petama ili udobnim cipelama za teretanu. Njegovane i zdrave noge u bilo kojoj životnoj dobi su vrijednost i zdravlje na koje ste sa svojom stručnosti svaki dan napravili veliki doprinos u praksi. NSI Croatia i tvrtka BAEHR su sretni da vam daju podršku uz iskustvo u profesionalnim proizvodima .

Baehr marke postojane su u kvaliteti, preciznosti i inovacijama. Tu je kombinirana solidna tradicija s aktualnim trendovima iuz stalan razvoj proizvoda visoke kvalitete za profesionalce i krajnje korisnike. Iskoristite BAEHR know-how prednosti i opsežnu raznolikost proizvoda uz najbolji odnos vrijednost i kvalitete!

Kontrola i kvaliteta

Gustav Baehr GmbH (Waiblingen/Njemačka) certificiran je za:

DIN ISO 13485:2010 za medicinske uređaje,a

također i DIN EN ISO 9001:2008 za sustav upravljanja kvalitetom iupravljanje kvalitetom pod stalnom medicinskom kontrolom.

To u praksi znaći da su svi proizvodi kontrolirani po strogo EU ISO i DIN kvaliteti za medicinske uređaje i preparate ,te ni jedan proizvod ne može imati nedozvoljene ili štetne sastojake .

Zdravlje i njega nogu BAEHR proizvodima poboljšati će značajno životnu

kvalitetu.Vjerujte u snagu i kvalitetu profesionalnih proizvoda za njegu stopala - Vaši klijenti će biti oduševljeni .

Alati

Uz BAEHR kreme za njegu nogu pod nazivom PEDIBAEHR u ponudi je sav profesionalan alat,oprema salona od stolica i nogonaslona do pomoćnog alata i pribora,te sav dezinfekcijski pribor ,sterilizatori i promjenjivi jednokratan pribor za najviše sigurnosne uvjete vašeg salona.

Marina Brenc

NSI Croatia

medicinska pedikura pedikura

Za“Medicinsku pedikuru" uz educirano osoblje ,potreban je kvalitetan alat i preparati za njegu nogu.

BAEHR alati i preparati za njegu nogu