Marstrand AW20 | Page 2

3
EN KOLLEKTION INSPIRERAD AV NATURENS EGNA KONSTVERK ; DEN KARGA GRANITEN , DE VINDPINADE TRÄDEN OCH HAVETS MÄKTIGA VÅGSPEL .
Bra saker tar tid . Det är därför vi skyndat långsamt och skapat klassiska skokollektioner där omsorgen om detaljerna står i fokus . Det har alltid varit viktigt att bevara hantverket och kvalitetskänslan i allt vi gör . Vi förvaltar Marstrandsskorna , och för vidare vårt svenska arv tillsammans med en bibehållen tradition av genuin skotillverkning . Inspirerade av naturens alldeles egna konstverk ; den karga graniten , de vindpinade träden och havets mäktiga vågspel .
ETT KLIV ÅT KULÖRT Höst och vintersäsongen 2020 har fått extra värme med mustiga toner av burgundy , oliv och cognac i mocka . Ett supersnyggt material som i år får lite extra utrymme . Vi är också stolta att presentera en moderiktig , klassisk pennyloafer för en snygg , proper och mera dressad look . Våra lädersneakers är moderna klassiker som aldrig är fel , oavsett om du bär jeans eller kostym .
BÄR MED DIG MARSTRAND VART DU ÄN GÅR Framgången för våra väskor som vi lanserade förra året var stor . Vi har renodlat kollektionen och har behållt de mest populära modellerna i kollektionen . Snygga och praktiska väskor för flera olika ändamål ; till jobbet , på resan eller fritiden . Naturligtvis skapas våra väskor med samma hantverksmässiga känsla och kvalitet som skorna .
VÄLKOMMEN TILL MARSTRAND HÖSTEN OCH VINTERN 2020 .