maandblad fanfare Heeswijk nr 5, Mrt 2017

Crescendo nieuwsbrief nr. 5 mrt 2017

Zomerbloei special

Koninklijke zomerbloei-actie 2017.

Carnaval achter de rug, nachtvorst lijkt verleden tijd maar het is nog net geen voorjaar. De Koninklijke Fanfare wil het voorjaarsgevoel toch al gaan oproepen en gaat weer haar frisbloeiende zomerbloemen verkopen.

Wat bieden wij?

Wij hebben de mooiste zomerbloeiers voor u: rode, witte, roze of paarse sta-geranium. Het zijn sterke stekgeraniums dus met de goede verzorging bloeien ze van mei tot de nachtvorst in november. Daarnaast bieden wij fris bloeiende Phantasy-potten aan met meerdere kleuren petunia’s.

Hoe komt u er aan?

Tot 1 mei worden de bloemen verkocht aan familie, vrienden, bekenden van de fanfareleden en bloemliefhebbers. Op zaterdag 13 mei worden de bloemen geleverd: ideaal dus voor Moederdag!

Over René van der Pas natuurlijk, wie anders is van alles op de hoogte en weet van elke muzieknoot de punt of de komma.

René is een rasechte Heeswijker die al jarenlang probeert Dinther op een hoger level te krijgen. En jawel dat lukt hem aardig. De Harmonie is al verhuisd naar Heeswijk. Dat herstellen van dingen die op een andere manier beter werken past wel bij hem. Als elektrotechnicus zorgt hij in Uden voor de goede werking van de productielijnen en keramische overs bij CoorsTek, voorheen Philips Ceramics (Philips Lightning), in Uden. Het is wel duidelijk dat het gestroomlijnd en soepel laten lopen van een machine hem goed afgaat.

Datzelfde principe, op tijd alles nakijken en bijstellen, komt heel goed van pas in de Koninklijke Fanfare. Of het gaat om kopieerwerk, reserveren van de aula, aanvullen van de biervoorraad, aanvragen van examens, verwerken van serenades, plannen van concerten of contacten met de gemeente. Wil je iets echt soepel laten verlopen? Vraag René erbij.

porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Wist je dat....

* op mooihdl.nl een heel leuk artikel staat over onze slagwerkers? http://mooihdl.nl/nieuws/6892/35437/koninklijke-slagwerkers-succesvol

* Opleidingen een eigen e-mail adres heeft?

koninklijkeopleidingen@gmail.com

Op het slagwerk solistenconcours in Berlicum, zondag 19 maart, hebben slagwerkers van de Koninklijke Fanfare St.Willibrord uit Heeswijk opvallend goede prestaties neergelegd. Maar liefst acht slagwerkers hebben deelgenomen en alle acht behaalden een 1e prijs.

lees meer

lees meer