L'STO t'ho diu | Page 21

Bessons 21 maig - 20 juny

Bessons és el signe més còmic del zodíac, són curiosos/es, atrevits/des i intel·ligents, tot i que darrere d'aquesta façana, trobem una persona falsa, amb dues cares.

Són persones conegudes per tenir mala memòria, és per això que a una persona del signe bessons és millor que no li deixis diners, ja que no recordarà ni quan ni a qui els  hi va deixar.

És una persona dropa, egoista i a qui no  agrada massa compartir temps amb la gent, així que decidirà marxar de vacances a les coves del Montsant i la Guatlla.

Si ets bessons no comptis en descobrir l'amor aquest estiu, ja que ni les estrelles ni la teva actitud van en la línia d'aconseguir-ho.

 

Cranc 21 juny - 22 juliol

Persona solidària, comprensiva amb els problemes dels altres, es considera  ella mateixa  desafortunada i  crea un drama de tot allò que li passa. Sents que ningú t’estima, però atenció!!!, mantingues els ulls ben oberts que d'aquí poc trobaràs un amor d'estiu inesperat!!! Obre el teu correu electrònic sovint, ja que estàs a punt de rebre una bona notícia a nivell econòmic.

Gaudiràs amb el menjar sa, i de fer molt d’esport.

Lleó 23 juliol - 22 agost 

Et creus  líder natural, però realment els altres pensen que ets arrogant, vanitós/a, cregut/da i impacient. No t'agraden les crítiques i a vegades respons a cops. El millor que pots fer aquests mesos és planejar-te un viatge a casa dels teus familiars.

No esperis bones notícies, no compris la loteria, ja que no hi ha cap possibilitat que et toqui... Millor inverteix els teus diners en les piscines municipals per a poder gaudir d'aquest estiu tan calorós, a més de prendre algun refresc i gaudir de la terrassa.

Amplia el teu cercle d'amistats, així podràs conèixer a algú que acabarà sent molt especial per a tu.

 

Verge 23 agost - 22 setembre

Ets treballadora, analítica i odies el desordre, en definitiva, una persona molt “quadriculada”. Per dins ets freda, sense emocions, capritxosa amb els/les companys/es de feina. Si no intentes millorar i canviar aquestes actituds, t'espera un estiu molt avorrit i massa tranquil: el mateix viatge de sempre, la mateixa gent...

És hora que trenquis els esquemes! Atreveix-te a fer petites bogeries, surt de la teva zona de confort, ves a Canàries!