KITA 4/2023 | Page 2

Kaipaatko apua projektin toteuttamiseen ? Soita meille 02 437 5000

Kaipaatko apua projektin toteuttamiseen ? Soita meille 02 437 5000

Latauslaitteemme toimivat myös eParking laskutuspalvelulla . Valikoimassa myös hidaslataus / autonlämmitysratkaisut .

Walle-latausratkaisut taloyhtiöille

Liikenne sähköistyy vääjämättä ja kehitys näkyy taloyhtiöidenkin parkkipaikoilla . Kotimainen Raisiossa valmistettu ja suunniteltu Walle tarjoaa luotettavat ratkaisut kaikille taloyhtiöille , jotka haluavat vastata asukkaidensa lataustarpeisiin .
Walle-latauslaite on luotettava , laadukas ja helppokäyttöinen . Valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin erilaisiin tarpeisiin . Kaikissa latauslaitteissamme on mahdollisuus sekä tolppa-asennukseen että seinäkiinnitykseen . Suomen olosuhteisiin suunniteltu ja laadukkaista metalliosista Raisiossa valmistettu Walle kestää säässä kuin säässä eikä aiheuta taloyhtiöllenne ylimääräistä päänvaivaa !
Langaton kuormanhallinta säästää turhilta harmeilta
Radiosignaalilla toimiva langaton kuormanhallinta on älykäs ja helppo ratkaisu . Kuormanhallinnan käyttöönotto ei tarvitse kaapelointia tiedonsiirtoa varten , sillä koko järjestelmä toimii täysin langattomasti . Helppo asentaa ja käyttöönottaa ! Yhdellä lähettimellä on mahdollista ohjata useampaa laitetta , lisäksi järjestelmä on saatavilla kaksitasoisella mittauksella , jolloin taloyhtiön liittymän ja huoneiston sulakkeiden mittaaminen voidaan toteuttaa täysin langattomasti .
Esimerkkiratkaisut taloyhtiöille
Walle64
Monipuolinen taloyhtiöiden käyttöön tarkoitettu sähköauton latauslaite , jossa on latauksen lisäksi kellolla varustettu suko-pistorasia esimerkiksi lohkolämmitintä varten .
Walle16M
Luotettava , tehokas ja helppokäyttöinen sähköauton latauslaite yksinkertaisuutta ja huolettomuutta etsivälle autoilijalle . Walle16M sopii mainiosti myös taloyhtiöiden käyttöön .
Palvelemme sinua myös tehtaallamme osoitteessa Tuotekatu 15 , 21200 Raisio . Tule ja tutustu Walle latauslaitteisiin tai soita 02 437 5000 .
wallelaturit . fi
Lataa huoletta ja hallitusti