5
Referat fra Jökulls Generalforsamling 2013
8. oktober 2013 på Kalø Landbrugsskole
Formanden, bød velkommen
1. Valg af dirigent:
Ulla Sejersen foreslog på bestyrelsens vegne Ingolf Betzer Larsen som dirigent. Ingolf blev valgt med akklamation.
2. Valg af referent:
Ulla Sejersen foreslog på bestyrelsens vegne Anders Ditlev som referent. Anders blev valgt uden modkandidat.
3. Fastslåelse af generalforsamlingens lovlige indkaldelse:
Dirigenten spurgte om der var nogen, der havde indvendinger mod generalforsamlingens lovlighed. Preben fra bestyrelsen og et par af de fremmødte nævnte, at de ikke havde modtaget indkaldelsen inden den 8. september, som er en måned før generalforsamlingen.
Forsamlingen besluttede enstemmigt at se bort herfra og anse generalforsamlingen lovligt indvarslet.
4. Bestyrelsens beretning ved formanden til godkendelse:
Ulla Sejersen nævnte, at hun på bestyrelsens vegne aflagde beretning på bestyrelsens vegne.
Bestyrelsen har i det forløbne år haft en række udfordringer:
1. udfordring:
Efter efterårsstævnet 2012 meddelte stævneudvalget, at det trak sig. Klubbens medlemmer blev derefter indbudt til et møde, hvor et nyt stævneudvalg skulle dannes, og Nanna, Laila og Malene meldte sig til nyt stævneudvalg.
Ved et efterfølgende møde blev det aftalt med det afgående stævneudvalg ville hjælpe de nye udvalgsmedlemmer i gang ved forårsstævnet, som blev gennemført på Kalø i fin stil.
Efterårsstævnet hang i en tynd tråd, men blev gennemført af det nye stævneudvalg, som i mellemtiden var blevet udvidet med Bettina, Ulla og Erik. Efter omstændighederne gik stævnet fint. Deltagerantallet var dog noget lavt, primært fordi stævnet lå en del senere end sidste år (en anden lokalklub havde ”stjålet” den weekend, som traditionelt var ”vores”).
Efterfølgende har stævneudvalget holdt evaluering, hvor bl.a. administration, tidspunkter for stævner og stævneformer blev drøftet, ligesom de ydre rammer og cafe skal ”strammes op” inden de næste stævner. Så vidt muligt ønsker stævneudvalget, at Jökull selv står for cafe.
2. udfordring:
Efter Molsturen 2013 meddelte molstur-udvalget, at de ønskede at stoppe. Udvalget havde dog på falderebet lavet en ”kogebog” som et nyt udvalg kan støtte sig til. Bestyrelsen havde fra et par medlemmer fået tilsagn om hjælp til molsturen, men et egentligt udvalg var ikke blevet dannet. Der mangler nogle ”tovholdere”.
Bestyrelsen har sikret sig, at Annette og Per fra det gamle udvalg vil være behjælpelige med råd, og at Bogensholm-lejren ER lejet til 2014-turen.
3. udfordring:
I løbet af året har størstedelen af bladudvalget trukket sig, og da Katrine desuden var rejst til København for at studere, så bestyrelsen ingen anden udvej end at lave et ”nødblad”, så bestyrelsen og generalforsamlingen kan nytænke, hvad vi vil med bladet.
På grund af disse udfordringer forsøgte bestyrelsen sig med at indkalde til et møde (den 31.08), hvor klubbens fremtid skulle drøftes. Der kom 12 tilmeldinger, så det måtte aflyses.
Der har været afholdt kursus i Horsemanship med Anne Moesgaard. Kurset forløb fint, og deltagerne var begejstrede. Bestyrelsen har derfor besluttet at gentage kurset i foråret 2014 – nu med egen hest !
Der har desuden været gennemført de sædvanlige ture – molstur, påsketur, kr. himmelfartstur, pinsetur, grundlovstur. Alle ture er forløbet fint.
Der er desuden planlagt et følshow den 2. november. Bestyrelsen opfordrede forsamlingen til at støtte op om dette – det bliver i hvert fald ikke kedeligt !
Ulla udtrykte derefter på bestyrelsens vegne en stor tak til de udvalg og medlemmer, som i årets løb havde gennemført årets aktiviteter. Uden medlemmernes opbakning intet Jökull.
Bestyrelsens beretning blev enstemmigt godkendt med akklamation.
5. Forelæggelse af regnskab og budget ved kassereren til godkendelse:
Kassereren fremlagde årets regnskab, som udviste et underskud på kr. 41.480, og knyttede følgende kommentarer til resultatet:
Kontingentet er foreningens grundlag, og der har i det afsluttede regnskab været 38 medlemmer mindre end forrige år.
Der forventes et tilskud fra Syddjurs Kommune på ca. kr. 6.000,-
Såvel Jökull stævnet som klubstævnet gav underskud (kr. 6.400,- og 2.900,- henholdsvis). For klubstævnets vedkommende skyldes det primært stigende udgifter til dommere (på grund af ændrede regler fra DI), mens det for Jökull stævnets vedkommende dels var de stigende udgifter, dels det forhold, at der manglede mange deltagere i forhold til foregående år, nok mest på grund af det sene tidspunkt.
Der er i årets løb indkøbt en container til opbevaring af klubbens materiel. Den er nu indrettet, og står på Kalø – dejlig tæt ved det ene af stævnerne.
Bladet har i årets løb medført udgifter for næsten 15.000 kr (for ”2½ blad”), og næsten ingen annonceindtægter. Der er dog et tilgodehavende for annoncer på 1.900,- som vil komme ind i næste års regnskab.
Kassereren nævnte, at regnskabet var godkendt af klubbens revisor forud for generalforsamlingen.
Regnskabet blev enstemmigt godkendt.
6. Jökull’s fremtid ?:
Medlemsdebat om hvad Jökull skal kunne tilbyde fremover, og hvordan vi evt. kan lykkedes med at bringe klubben og klubbens aktiviteter videre.
Skal vi fastholde vores traditionsrige Molstur i januar ?
Skal vi fortsat afholde stævner og hvilke ?
Skal vi fortsat have et postomdelt klubblad ?
Skal vi have et turudvalg ?
Skal der igangsættes nye initiativer ?
Dirigenten henstillede, at man behandlede eet punkt ad gangen.
Molstur:
Efter en kort debat var der enighed i forsamlingen om, at molsturen var Jökulls særkende siden 1971. Ingen andre lokalklubber laver molsture som Jökull.
Da der forelå en ”kogebog”, og da der var mulighed for at dele opgaverne op på mange hænder, kom en række frivillige med tilsagn om at gå ind i et nyt molstur-udvalg:
Jesper Baumbach
Thor Baumbach
Lise Baumbach
Åse Nielsen
Ellen Conijn
Walter Gyldenløve
Diana Gyldenløve
Jesper indkalder til første møde i udvalget.
Udover udvalget var der som nævnt tilsagn om råd og vejledning fra Annette og Per Nielsen. Desuden havde Lars og Kirsten og ??? inden mødet givet tilsagn om at hjælpe til.
Stævner:
Som tidligere nævnt fortsætter stævneudvalget (mindst) et år endnu, men vil meget gerne have mere hjælp.
Fra forsamlingen fremkom følgende kommentarer og forslag til stævneudvalget:
Stævnerne kører efter DI’s regler og kræver rytterlicens, hvilket er meget dyrt. Kan der etableres stævnetyper uden licens ?
Skal stævnerne evt. byttes om, så 2-dages stævnet køres om foråret, hvor der ikke er helt så mange stævner at vælge imellem, og klubstævnet køres i august (september som i år er lige sent nok)
De nye regler fra DI vedr. points til rangliste og kvalifikation til DM kan medføre, at et af stævnerne skal deles over 3 dage – har Jökull kræfter til det ?
Hvad vil vi med stævnerne - skal de være en pengemaskine eller en hyggelig mulighed for foreningens medlemmer til at samles om hestene ?
Nye stævnetyper: Alrid / Gædingakeppni / Drive-in stævner / juniorstævner på Egemose / skovtursklasser
Hvad blev der af Øltølt, 4-gængerstafet, Flagridt og midnatstølt med udklædning ?
Erik og Nanna svarede hertil, at mange af disse tanker havde været vendt i udvalget, men for at sådan en ønskeseddel kan opfyldes, kræves der (mange) flere hænder.
Det gav følgende tilsagn til stævneudvalget:
Thilde Bakmann
Selina Sejersen (delvist – hvad studier tillader)
Janni Nielsen (delvist – hvad studier tillader)
Lotte Ditlev (alternative stævneformer / delvist – hvad studier tillader)
Klubblad:
Der var meget delte meninger om fastholdelse eller afskaffelse af klubblad. Det blev fra bestyrelsens side nævnt, at et godt klubblad er afhængigt af, at klubbens medlemmer kommer med bidrag.
Anvendelse af digitale medier (hjemmeside, facebook, mails etc) blev også berørt. Disse medier er ligeledes afhængige af aktivitet fra medlemmernes side.
Den økonomiske side af bladet og bladets betydning som ansigt udadtil – også overfor nye medlemmer var ligeledes fremme.
Det blev foreslået, at man satsede mere på annoncører for at bedre økonomien, men bestyrelsen svarede hertil, at det var forsøgt. Mange af de potentielle annoncører ”krævede” medlemslister med mail-adresser og telefonnumre som betingelse for en annonce, og det kan bestyrelsen ikke give i henhold til persondataloven.
Efter en afstemning, hvor der var 14 for fastholdelse af bladet, 14 imod og 5 som undlod at stemme, besluttede generalforsamlingen enstemmigt at bemyndige den nye bestyrelse til at beslutte om bladet skal eksistere fremover.
Hvis bladet skal fastholdes, har følgende meldt sig til at træde ind i et bladudvalg:
Åse Nielsen ??
Rie ??
Ture:
Walther Gyldenløve gav udtryk for, at han (som vanligt) ville stå for pinseturen.
Der var herudover enighed om, at enkeltpersoner eller grupper kan arrangere en tur, og at bestyrelsen bør udpege en kontaktperson, som disse kan henvende sig til, bl.a. vedr.
Udsendelse af information/indbydelse til medlemmerne
Tilskud til fx. Kakao, tur-fører etc.
Nye aktiviteter:
Der blev efterlyst kursusaktiviteter, gerne alternative som fx:
Kåringstræning
Akademisk ridekunst
Gædingakeppni
Hvordan sidder du på din hest
Følgende medlemmer erklærede sig villige til at gå ind i et kursusudvalg:
Helle Høgh
Laila Brik Hansen
Lotte Groes
Lotte Ditlev
Café-udvalg:
Bestyrelsen nævnte, at en af årsagerne til underskuddet på efterårs-stævnet var, at vi måtte lade Birkegården stå for cafeen, som i tidligere år havde givet et godt bidrag til regnskabet. Det var nødvendigt, at der var en cafeudvalgs-formand, som kunne holde kontakten til bestyrelsen og stævneudvalget.
Susanne ??? og Anne Marie Storm Bruun erklærede sig villige til at stå for cafeen – i hvert fald ved 1-dages stævnet.
Aktiviteter for junior- og ungdomsryttere:
Der blev spurgt til aktiviteter for disse aldersgrupper. Bestyrelsen svarede hertil, at disse aktiviteter var valgt fra på grund af for få tilmeldinger og for mange afbud til arrangementerne. Der var dog i forsamlingen enighed om, at disse aldersgrupper er særdeles vigtige for foreningens fortsatte beståen, og at de bør tænkes ind i forbindelse med alle aktiviteter (kurser / stævner / ture).
I medlemsundersøgelsen var der peget på vigtigheden af aktiviteter for denne aldersgruppe, men det havde vist sig, at det var svært at samle dem.
Der blev ikke dannet et junior-/ ungdomsudvalg.
7. Behandling af indkomne forslag:
Forslag 1, indsendt af Erik Bruun:
Forslag til vedtægtsændring:
7. Generalforsamlingen
Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og skal indkaldes en gang
om året i oktober måned ved skriftlig indkaldelse i medlemsblad/mail/brev til
hvert medlem mindst 1 måned i forvejen indeholdende dagsordenen.
Generalforsamlingen vælger sin dirigent, som ikke må være medlem af
bestyrelsen.
Dagsorden skal mindst omfatte følgende punkter:
1 Valg af dirigent og referent.
2 Fastslåelse af generalforsamlingens lovlige indkaldelse.
3 Bestyrelsens beretning ved formanden til godkendelse.
4 Forelæggelse af regnskab og budget ved kassereren til godkendelse.
5 Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag til godkendelse.
6 Fastsættelse af kontingent.
7 Behandling af indkomne forslag.
8 Valg af bestyrelsesmedlemmer
9 Valg af to suppleanter til bestyrelsen
10 Valg af revisor og revisorsuppleant.
11 Eventuelt
Under punktet Evt. kan der frit drøftes alle forhold vedr. foreningen, men ikke
træffes beslutninger.
Forslag der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling fremsendes til
bestyrelsen senest 4 uger før generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres på
hjemmesiden senest 14 dage før generalforsamlingen.
Hvert familiekontingent har to stemmer. Selvstændige medlemmer 1 stemme. Alle
afgørelser bortset fra vedtægtsændringer og eksklusion træffes med simpelt flertal.
Vedtægtsændringer og eksklusion kræver 2/3 flertal.
Ændres til :
7. Generalforsamlingen
Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og skal indkaldes en gang
om året i oktober måned ved skriftlig indkaldelse i medlemsblad/mail/brev til
hvert medlem mindst 1 måned i forvejen indeholdende dagsordenen.
Indkaldelsen lægges samtidig på hjemmesiden.
Generalforsamlingen vælger sin dirigent, som ikke må være medlem af
bestyrelsen.
Dagsorden skal mindst omfatte følgende punkter:
1 Valg af dirigent og referent.
2 Fastslåelse af generalforsamlingens lovlige indkaldelse.
3 Bestyrelsens beretning ved formanden til godkendelse.
4 Forelæggelse af regnskab og budget ved kassereren til godkendelse.
5 Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag til godkendelse.
6 Fastsættelse af kontingent.
7 Behandling af indkomne forslag.
8 Valg af bestyrelsesmedlemmer
9 Valg af to suppleanter til bestyrelsen
10 Valg af revisor og revisorsuppleant.
11 Eventuelt
Under punktet Evt. kan der frit drøftes alle forhold vedr. foreningen, men ikke
træffes beslutninger.
Forslag der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling fremsendes til
bestyrelsen senest 3 uger før generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres på
hjemmesiden senest 14 dage før generalforsamlingen.
Hvert familiekontingent har to stemmer. Selvstændige medlemmer 1 stemme. Alle
afgørelser bortset fra vedtægtsændringer og eksklusion træffes med simpelt flertal.
Vedtægtsændringer og eksklusion kræver 2/3 flertal.
Forslag 2, indsendt af Anders Ditlev:
Forslag 2a:
Foreningens vedtægter ændres til følgende ordlyd:
7. Generalforsamlingen
Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og skal indkaldes en gang
om året i oktober måned ved opslag på foreningens hjemmeside mindst 1 måned i
forvejen indeholdende dagsordenen.
Generalforsamlingen vælger sin dirigent, som ikke må være medlem af bestyrelsen.
osv.
8. Ekstraordinær generalforsamling
Ekstraordinære generalforsamlinger skal indkaldes, såfremt 1/5 af medlemmerne
eller mindst 2 bestyrelsesmedlemmer via mail til bestyrelsen ytrer ønske herom med angivelse
af det emne der skal behandles.
Forslag 2b:
Foreningen opretter et antal Facebook-grupper, fx.:
Jökull – til generelle oplysninger vedr. klubben – kører parallelt med hjemmeside
Jökull – staevne – til kommunikation til medlemmerne om alt vedr. stævne – link hertil fra hjemmesiden
Jökull – tur – til kommunikation til medlemmerne om alt vedr. ture – link hertil fra hjemmesiden
Jökull – kursus – til kommunikation til medlemmerne om kurser – link hertil fra hjemmesiden.
Motivation: Facebook er meget udbredt blandt den yngre del af klubbens medlemmer – alle
informationer deles hurtigt og nemt, og klubben og dens udvalg skal så kun svare på det samme
spørgsmål én gang.
Forslag 3, indsendt af Annette og Per Nielsen:
Forslag til Jökulls bestyrelse:
Jökull’s bestyrelse minimeres til at bestå af 4 personer (minimum iflg. Foreningsloven)
og evt. forenkles regnskabet i samråd med klubbens revisor. Formålet med dette punkt
skal være at gøre det nemmere for en ny bestyrelse at starte op fra bunden, mere simpelt.
Til generalforsamlingen skal evt. nye medlemmer af bestyrelsen ”udspørges” mere f.eks.
om, hvad de har tænkt sig at bidrage med, hvordan de ser klubbens fremtid, hvad de
forventer at kunne bruge af tid på klubarbejdet inden de endelig vælges – også selv om
der ikke er kampvalg!
Selv om klubbens formål er at udbrede kendskabet til den islandske hest skal det også
være muligt at lave andre sociale arrangementer (f.eks. madlavning, strikkeaftener, dans,
vedligehold af hestetrailere m.m.) for klubbens medlemmer også med tilskud fra klubben,
hvis der er behov for det og det er muligt.
Hvis Jökull nogensinde skulle opløses forslår vi at eventuelle midler (penge/ejendele/løsøre)
gives til velgørende formål – 50% til Hestens Værn og 50% til Klubkommite/Ungdomskommite
i Dansk Islandshesteforening.
Forslag til nyt Molsturudvalg:
Søndagen skal ikke længere inkludere frokost (biksemad) dvs. kokken har fri søndag. Der
spises fælles morgenmad, ALLE hjælper med oprydning i lejren og så tager man på ridetur
(start evt. kl. 11). Efter/før ridetur ordnes man selv sin staldplads og dernæst kan man køre
hjem. Der kan stadig være kakao i Bjergene, hvis udvalget synes.
Forslag 4, indsendt af Erik Bruun:
Jökull overgår til "SPORTI" med hensyn til medlemsadministration og kontingent inddrivelse.
Begrundelse: som klub har vi brug for et administrativt værktøj til administration af vores
medlemmer. Dette er de tidligere år foregået enten på private PC'er eller sidst på klubbens
"administrations PC".
SPORTI har gennem tiden gennemgået er udvikling og de fleste bruger ønsker og behov er
i dag implementeret. Dette betyder dog ikke at der ikke stadig er brug for daglige resourcer
til at drive klubben.
En af de helt store opgaver for Kasseren er den årlige inddrivelse af kontingent. Dette er IKKE
løst med SPORTI, men gjort noget lettere at håndterer.
Med indgangen til 2014 er det et krav fra det offentlige og DIF at alle medlemmer registreret
ved sit eget medlemsnummer / medlemsskab. Derfor skal der alligevel foretages ændringer
inden for de kommende 2 måneder.
Forslag 5, indsendt af Erik Bruun:
Indmeldelsesgebyr.
Begrundelse: Indførelse af et indmeldelsesgebyr på f.eks. 50, - kr skal være med til at
begrænse "jojo-medlemmerne". Kontingent inddrivelse er en tilbagevendende udfordring,
der ikke er løst ved SPORTI alene. Alt for mange medlemmer lader hånt om forfaldsdatoen
31. januar, og venter med at betale til det er absolut nødvendigt. En klub, herunder også
Jökull, har brug for driftskapital, og det er netop kontingentet, eller dele heraf. Så uden
kontingent har klubben kun de hensatte midlet at ty til.
Et indmeldelsesgebyr skal være med til at motiverer til at betale til tiden, og lette
kassererens arbejde.
Behandling af forslagene:
Forslag 1 og forslag 2a (første del) blev behandlet under et.
Generalforsamlingen besluttede enstemmigt, at – med Dansk Rideforbunds godkendelse – ændres paragraf 7 til:
7. Generalforsamlingen
Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed og skal indkaldes en gang
om året i oktober måned ved skriftlig indkaldelse i medlemsblad eller mail eller brev til
hvert medlem mindst 1 måned i forvejen indeholdende dagsordenen.
Indkaldelsen lægges samtidig på hjemmesiden.
Generalforsamlingen vælger sin dirigent, som ikke må være medlem af
bestyrelsen.
Dagsorden skal mindst omfatte følgende punkter:
1 Valg af dirigent og referent.
2 Fastslåelse af generalforsamlingens lovlige indkaldelse.
3 Bestyrelsens beretning ved formanden til godkendelse.
4 Forelæggelse af regnskab og budget ved kassereren til godkendelse.
5 Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag til godkendelse.
6 Fastsættelse af kontingent.
7 Behandling af indkomne forslag.
8 Valg af bestyrelsesmedlemmer
9 Valg af to suppleanter til bestyrelsen
10 Valg af revisor og revisorsuppleant.
11 Eventuelt
Under punktet Evt. kan der frit drøftes alle forhold vedr. foreningen, men ikke
træffes beslutninger.
Forslag der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling fremsendes til
bestyrelsen senest 3 uger før generalforsamlingen. Forslagene offentliggøres på
hjemmesiden senest 14 dage før generalforsamlingen.
Hvert familiekontingent har to stemmer. Selvstændige medlemmer 1 stemme. Alle
afgørelser bortset fra vedtægtsændringer og eksklusion træffes med simpelt flertal.
Vedtægtsændringer og eksklusion kræver 2/3 flertal.
Forslag 2a (2. del)
Efter en kort debat besluttede generalforsamlingen enstemmigt, at – med Dansk Rideforbunds godkendelse – ændres paragraf 8 til:
8. Ekstraordinær generalforsamling
Ekstraordinære generalforsamlinger skal indkaldes, såfremt 1/5 af medlemmerne
eller mindst 2 bestyrelsesmedlemmer via mail eller brev til bestyrelsen ytrer ønske
herom med angivelse af det emne der skal behandles.
Forslag 2b:
Efter en kort debat om anvendelse af de digitale medier hvor de egner sig, og generalforsamlingens opfordring til den nye bestyrelse om at medtage digitale medier i beslutningen om bladets fremtid blev forslaget trukket af forslagsstiller.
Forslag 3:
Første del af forslaget var ikke stillet som et egentligt ændringsforslag til vedtægterne, og kunne derfor ikke behandles som sådant.
Debatten mundede dog ud i, at generalforsamlingen bemyndigede bestyrelsen til – efter bestyrelsens skøn at anvende midler og ressourcer på andre sociale aktiviteter – evt. også ikke-hesterelaterede.
Generalforsamlingen pålagde bestyrelsen, at den del af forslaget, som vedrørte fordeling af klubbens midler i tilfælde af opløsning, skal bestyrelsen medtage som forslag til vedtægtsændringer til næste års generalforsamling.
Anden del af forslaget blev overgivet til det nye molsturudvalg, og kom derfor ikke til afstemning.
Forslag 4:
Efter en debat om anvendelse af Sporti til medlemsregistrering besluttede generalforsamlingen enstemmigt, at bestyrelsen afgør, om dette forslag skal tages i anvendelse, da det hidrører under klubbens administration.
Forslag 5:
Efter en debat om indførelse af et indmeldelsesgebyr besluttede generalforsamlingen enstemmigt, at bestyrelsen kan indføre et gebyr hvis den finder det nødvendigt eller ønskeligt.
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer:
Der skal vælges 3 til bestyrelsen, en for 1 år, da bestyrelsesmedlem Kathrine Sand p.g.a. studie/ flytning er trådt ud af bestyrelsen midt i en valgperiode, og to for 2 år.
På valg er:
Kirsten Ørum,
Erik Bruun,
Kathrine Sand,
Der blev foreslået følgende kandidater:
Bettina Vestergaard (var ikke til stede, men havde givet tilsagn inden generalforsamlingen)
Jesper Baumbach
Walter Gyldenløve.
De tilstedeværende kandidater præsenterede kort hvad de står for, hvorefter de blev valgt med akklamation.
Efter valget blev det ved lodtrækning afgjort, at ???????? er valgt for et år, de øvrige for to år.
9. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen (vælges for 1 år):
Åse Nielsen og Ellen Conijn blev foreslået og valgt med akklamation.
10. Valg af revisor og revisorsuppleant:
Jesper ?? blev foreslået genvalgt som revisor, og blev valgt med akklamation
Erik Bruun blev foreslået valgt som revisorsuppleant og blev valgt med akklamation.
11. Fastsættelse af kontingent:
Bestyrelsen foreslog uændret kontingent, hvilket blev enstemmigt vedtaget.
12. Eventuelt:
Der blev fra forsamlingen spurgt om der kunne laves medlemslister med telefonnumre, mail-adresser etc. Bestyrelsen svarede hertil, at det kunne der p.g.a. persondataloven ikke.
Nanna nævnte, at der i forbindelse med Æblefesten ville blive redet fra Stutteri Ahl til byen, og at tilmelding hertil kunne sendes til hende eller til Jesper Viskum Madsen.
Bestyrelsen takkede de afgående bestyrelsesmedlemmer og udvalgsmedlemmer samt alle, der i årets løb havde ydet en indsats for klubben. Bestyrelsen takkede desuden revisor, dirigent og referent.
Dirigenten takkede for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen for afsluttet.
Preben Kristensen
Formand