Joulun toivotuimmat yrityslahjat_2023_Joomag | Page 3

Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien
Joulun taika kolkuttaa pian ovella . Nyt on aika osoittaa kiitollisuutta asiakkaita , yhteistyökumppaneita ja henkilökuntaa kohtaan . Lahja joulun alla on upea tapa osoittaa arvostusta niille , jotka ovat olleet mukana matkallanne koko vuoden ajan .
Laaja lahjavalikoimamme kattaa monipuoliset vaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin . Lämpöiset torkkupeitteet sopivat jokaiseen kotiin ja tarjoamamme retkeilytuotteet auttavat tekemään luonnossa liikkumisesta unohtumattoman kokemuksen . Laadukkaat keittiötuotteemme puolestaan inspiroivat luomaan herkullisia makuelämyksiä keittiön puolella ja James Harvestin uudet ekologiset vaatteet tuovat lämpöä talven pukeutumiseen .
Tutustu lahjakauden valikoimaamme tästä kuvastosta . Autamme teitä valitsemaan juuri oikeat tuotteet ja tarjoamme apua lahjatuotteiden valitsemissa ja brändäykssä . Ota yhteyttä ja keskustellaan yhdessä , miten voimme auttaa teitä joulun hankinnoissa .

Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien

Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa .
Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
SE 14-218 Swerea IVF
Tested for harmful substances www . oeko-tex . com / standard100
2
Oikeudet muutoksiin valikoimassa pidätetään . Kuvaston hinnat alv 0 %. Mahdolliset merkkauskustannukset ja rahti lisätään hintaan .
Kuvien ja tuotteiden välillä saattaa olla pieniä sävyeroja painoteknisistä syistä johtuen .