Jobman Workwear 2023 | Page 2

Èchte kwaliteit voor èchte vakmensen
Hoge kwaliteit , tot het kleinste detail

Èchte kwaliteit voor èchte vakmensen

Uw keuze in werkkleding bepaald hoe zichtbaar , effectief en beschermd u bent tijdens het werk . Verschillende vakgebieden vragen om werkkleding met verschillende functionaliteiten en mate van duurzaamheid . Daarnaast zijn er omstandigheden waarbij de kleding moet zorgen voor een aangenaam warm gevoel of juist verkoeling . Jobman biedt een brede collectie aan werkkleding die mooi op elkaar aansluit , zo kunnen er gemakkelijk combinaties gemaakt worden voor zowel binnen- als buitenwerk , gedurende alle seizoenen . Wij werken samen met professionals uit verschillende vakgebieden om te kunnen voorzien in alle behoeftes die de verschillende beroepgroepen met zich meebrengen . Deze kennis zetten wij om in functionele werkkleding aangepast op het dagelijkse werkgebied van de drager .
Jobman Workwear wordt ontwikkeld en geproduceerd voor professionals die gaan voor het hoogst haalbare . Duurzaamheid is sinds 1975 de kern van waaruit wij werken en dit zal ook altijd zo blijven . Bij Jobman Workwear gaat kwaliteit niet alleen over het selecteren van het juiste materiaal . De kleding moet ook comfortabel zijn en bijdragen aan de vrijheid van bewegen tijdens iedere klus . In combinatie met nieuwe functionaliteiten en het moderne ontwerp , zorgt de kleding ervoor dat u opvalt tijdens het werk . Onze visie is dat alle professionals trotse dragers zijn van Jobman Workwear , iedere dag opnieuw .

Hoge kwaliteit , tot het kleinste detail

Wanneer u Jobman Workwear draagt , draagt u jarenlange technische en functionele ontwikkeling , toegepast in ieder detail . De hoogwaardige kleding in combinatie met de doorontwikkelde details zorgen voor comfortabele , gemakkelijk te dragen kleding met een moderne uitstraling en uitstekende duurzaamheid . De kleding is zorgvuldig ontworpen en gebaseerd op generaties lange kennis . De keuze voor kwalitatief hoogstaande kleding is niet alleen een economisch verantwoorde keuze maar ook een duurzame keuze .
Een voorbeeld van deze strategie als het gaat om de ontwikkeling van onze kleding is de hoogwaardige Stretch Trousers Holsterpockets . Deze broek is voorzien van diverse functionaliteiten toegespitst op de wensen en eisen van de drager . Zo is de broek voorzien van losse holsterzakken op de achterzijde , verstevigde holsterzakken aan de voorzijde en een zak op het been voor het veilig opbergen van eventuele waardevolle spullen . De broek is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen voor de diverse zones in de broek . De panelen in de broek zijn passend gesneden en duurzaam gestikt om zo de natuurlijke vorm van het lichaam te volgen . Het resultaat is een zeer comfortabele broek gemaakt van duurzame materialen . Daarmee is deze broek niet alleen een economisch verantwoorde en duurzame keuze , maar ook één die favoriet is dankzij het draagcomfort .