JHF2022-FINLAND | Page 6

J . H & F 4 2022

BLACK BOW

YLIVOIMAISESTI PARAS NON IRON-KAULUSPAITA , JONKA SUUNNITTELU ON OLLUT HUIPPULUOKKAA . SANO HYVÄSTIT SILITYKSELLE , KAHVIROISKEILLE JA RUOKATAHROILLE . SIITÄ KIITOS EDISTYNEELLE NANOTEKNOLOGIALLE . BLACK BOW ON EHDOTTOMASTI MAAILMAN PARAS TYÖPAITA . NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS TESTATA PAITAA LUONNOLLISESSA YMPÄRISTÖSSÄSI – OMASSA ELÄMÄSSÄSI .
JAETTU SELKÄKAARROKE
Jaettu selkäkaarroke varmistaa paidan istuvuuden harteista ja antaa liikkumavaraa . Selkäkaarroke on jaettu keskeltä takaa , minkä ansiosta kankaan kudonta seuraa luonnollisesti olkapäiden muotoja , luoden miellyttävän ja tyylikkään ilmeen .
PEHMEÄN MODERNI HAIKAULUS PIILONAPEILLA
Ei enää painovoiman vastaista kaulusta . Nämä kauluksen kärjet pysyvät ryhdissä nappien ansiosta .
JOUSTAVA LANKA YLIMMÄSSÄ NAPISSA
Tor Bjarne , Frost-kauluspaitojen tuotekehittäjä , antoi itselleen lupauksen pyrkiessään tehdä maailman parhaan työpaidan . Ennen eläkkeelle siirtymistä hän tekisi patentoidun ratkaisun monien ( myös hänen itsensä ) ongelmiin . Kauluksen ylänapin sulkeminen on joillekin erittäin epämiellyttävää tai jopa mahdotonta . Tätä oli voitava muuttaa ja siinä olemme ottaneet ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan .
Kauluksen ylimmässä napissa on joustava lanka , jolloin tämä antaa tilaa liikkumiselle ja on mukava päällä .
NEVER IRON
Kaikki tietävät non-iron kankaamme . Ne ovat teknologian huippua .
Kangas on kehitetty siten , että paita pysyy siistinä koko päivän . Itsesiliävät paidat on valmistettu rypistymättömiksi , eli niitä ei tarvitse silittää .
Silittämättä siisti non iron kauluspaitamme on äärettömän helppohoitoinen vaate .
NANOTEKNOLOGIA
Black Bow mallistomme kankaan sisältämä nanoteknologia tekee paidasta vettä , öljyä ja tahroja hylkivän . Käsittely on saatu innovatiivisesti toteutettua suoraan kankaan kuituihin , jonka ansiosta paita on hengittävä päällä ja miellyttävä käyttää . Käsittely myös kestää paidassa pesusta toiseen .