JHF_Esite_2022 | Page 3

N O N I R O N & E A S Y C A R E

Non iron-kankaamme on teknologian huippua . Kangas on kehitetty siten , että paita pysyy siistinä koko päivän . Itsesiliävät kauluspaitamme ovat valmistettu rypistymättömiksi . Niitä ei tarvitse silittää . Paidan pesu kevyellä linkouksella ja henkarikuivatuksella esivalmistaa paidan suoraan käyttäjän päälle . Silittämättä siisti non iron -kauluspaitamme on äärettömän helppohoitoinen vaate .

V E T T Ä , Ö L J Y Ä J A T A H R O J A H Y L K I V Ä

Black Bow-mallistomme kankaan sisältämä nanoteknologia tekee paidasta vettä , öljyä ja tahroja hylkivän . Käsittely on saatu innovatiivisesti toteutettua suoraan kankaan kuituihin , jonka ansiosta paita on hengittävä päällä ja miellyttävä käyttää . Käsittely myös kestää paidassa pesusta toiseen .

K A N K A A T

J . Harvest & Frost -paitamallistomme koostuu useista erilaisista laadukkaista kankaista moneen eri tarkoitukseen . Twill-puuvillakankaamme ovat kestäviä , miellyttäviä käytössä , maustettuna hentoisella hohteella kankaan pinnassa . Stretch -kankaamme ovat sekoitus non iron -puuvillaa ja elastaania , joiden yhdistelmä tekee paidoista juuri sopivasti joustavan ja silti tyylikkään . Oxford -puuvillakankaamme ovat helposti suoristuvia , rouhean siroja ja kestäviä .
3