Januari 2021 | Page 17

ZINGT NIEUWE KERSTSINGLE VANUIT BED

Op zondag 20 december, kroop Ben Cramer onder de lakens om zijn nieuwe kerstsingle te presenteren. Door de lockdown is ook hij aan huis gekluisterd en op zoek naar een manier om iedereen coronaproof een hart onder de riem te steken.

De zanger lag niet in zijn eigen bed, maar in een groot, rond liefdesnest in een Amsterdams huis (Mandelahuisje) van glas. Hij steunde hiermee de Bed-In die daar van 18 tot en met 22 december werd gehouden. Het doel was om zoveel mogelijk kleine hartepresentjes en gedichten in te zamelen."Ik juich dit idee erg toe", aldus Ben Cramer. "Iedereen heeft last van de crisis en zeker de minder bedeelden. Liefde voor elkaar is nu onze houvast".

Uri Geller

Initiatiefnemers zijn schrijvers Geert Kimpen en Michelle Shanti. Zij vragen hiermee aandacht voor de tweedeling die is ontstaan in de maatschappij door de coronacrisis en willen liefde verspreiden in deze moeilijke tijd. Tijdens de Bed-In ontving het schrijverskoppel fysiek en online meerdere Bekende Nederlanders, waaronder Giel Beelen, Eddy Terstall, Ben Cramer, Patty Harpenau en mentalist Ramana, winnaar van televisieshow De Nieuwe Uri Geller.

Geert Kimpen en Michelle Shanti schreven op basis van eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte een boek, Het Liefdesvaccin, over hoe je met liefde je immuunsysteem versterkt.