J. Harvest & Frost juhlavuoden_kuvasto_2024_aukeama | Page 2

J . Harvest & Frost on luonut business malliston tyylikkäillä ja taidokkailla yksityiskohdilla , jossa tunnet itsesi elinvoimaiseksi ja voittamattomaksi . Kehitämme mallistoamme jatkuvasti seuraten ajan trendejä , mutta pidämme aina mielessä asiakkaiden tarpeet . Innovoimme uusia ominaisuuksia itsestään siliäviin kankaisiimme , jotta kauluspaidoissamme on mahdollisimman hyvä olla . Näytä ja tunnu kaikkein parhaimmaltasi J . Harvest & Frost kauluspaidassa , jota voi käyttää niin työssä kuin vapaa-aikana .
J . H A R V E S T & F R O S T P A I T A M A L L I S T O J E N T U O T E L I N J A T
Black Bow – maailman paras työpaita . Loimme modernin monitoimipaidan , jossa on käytetty vain hienointa ja ylellistä puuvillaa . Kankaan sisältämä nanoteknologia tekee paidasta vettä , öljyä ja tahroja hylkivän . Never iron -itsesiliävä . Teipatut pääsaumat ja jaettu selkäkaarroke . 100 % pitkäkuituista puuvillaa .
Green Bow – klassinen mallistomme . Tästä mallistosta löydät yksiväriset paitamme . Ne ovat ajattomia ja aina yhtä tyylikkäitä klassikoita . Non iron , teipatut pääsaumat ja jaettu selkäkaarroke . 100 % pitkäkuituista puuvillaa .
Red Bow – klassinen mallistomme , jossa on sitä jotain . Paidat ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja niiden yksityiskohdissa on käytetty tehostevärejä . Malliston paidat sopivat moniin tilanteisiin . Non iron , teipatut pääsaumat ja jaettu selkäkaarroke . Useimmat paidat ovat 100 % pitkäkuituista puuvillaa .
Purple Bow – trendikäs mallistomme , josta löydät uusimmat , viimeisintä muotia olevat paitamme . Non iron , teipatut pääsaumat ja jaettu selkäkaarroke .
Indigo Bow – mallistomme tarjoaa rentoja ja ajattomia klassikoita vapaa-aikaan tai töihin . Indigo Bow kauluspaitamme ovat 3 cm lyhyempiä kuin business -mallistomme paidat .
2
Yellow Bow – ympäristöystävällinen ja edullisempi paitamallisto . Nämä paidat on valmistettu useista eri materiaaleista ; lyocell , pitkäkuituisesta puuvillasta , luomupuuvillasta , kierrätetystä polyesterista , - polyamidista sekä -elastaanista .
Making the finer wear work - From the office to the dinner party
Oikeudet muutoksiin valikoimassa pidätetään . Kaikki kuvaston hinnat ovat arvonlisäverottomia . Mahdolliset merkkauskustannukset ja rahti lisätään hintaan . Kuvien ja tuotteiden välillä saattaa olla pieniä sävyeroja painoteknisistä syistä johtuen .