IDEABOOK_Messut ja tapahtumat_2024_Joomag | Page 3

Messut ja tapahtumat ovat täällä
Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien

Messut ja tapahtumat ovat täällä

Yhtenäinen pukeutuminen luo yrityksestä ammattimaisen ilmeen erilaisissa yritystapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa . Logolla varustetut työvaatteet yhtenäistävät tiimiä ja vahvistavat yrityksen brändiä . IDEABOOK-kuvastostamme löydät laadukkaat J . Harvest & Frost kauluspaidat sekä puvut yrityksesi erilaisiin tapahtumiin ja henkilöstösi työvaatteisiin . Rennompaan pukeutumiseen sopii helposti brändättävissä oleva Printer Essentials mallisto ja ekologiset vaihtoehdot yrityspukeutumiseen tarjoaa James Harvest Sportswear sekä Cottover profiilivaatemallistot .
Kuvastostamme löydät myös ehdotukset yrityksen logolla brändättävistä mainoslahjoista . Mainoslahjat ovat tehokas tapa jättää positiivinen vaikutelma asiakastapaamisessa ja tapahtumissa . Parhaimmassa tapauksessa laadukas mainoslahja jättää pitkäaikaisen muistijäljen yrityksestä ja pysyy lahjan saajalla käytössä pitkään . Kattavan valikoiman erilaisia mainoslahjoja löydät tämän kuvaston sivulta 26 alkaen . Lisää tietoa ja vaihtoehtoja monipuolisesta valikoimastamme saat asiantuntevilta myyjiltämme .

Eettisyyttä ja ympäristöä vaalien

Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa . Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
2
Oikeudet muutoksiin valikoimassa pidätetään . Kuvaston hinnat alv 0 %. Mahdolliset merkkauskustannukset ja rahti lisätään hintaan .
Kuvien ja tuotteiden välillä saattaa olla pieniä sävyeroja painoteknisistä syistä johtuen .