Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 63

“ L ’ esport és una eina excel·lent perquè aquests nens i nenes puguin conèixer-se i sentir-se millor . De vegades no valorem prou l ’ impacte que pot tenir ”

LUIS GARCÍA

“ L ’ esport és una eina excel·lent perquè aquests nens i nenes puguin conèixer-se i sentir-se millor . De vegades no valorem prou l ’ impacte que pot tenir ”

BIOGRAFIA BADALONA 24 DE JUNY DEL 1978 Es va formar a les categories inferiors del Club . El curs 2003 / 04 , el primer de Frank Rijkaard , el Barça va executar la clàusula de recompra . Va jugar una campanya en què va ocupar la posició d ’ extrem dret i va mostrar el seu instint golejador i la seva tècnica . No obstant , la competència per a aquesta posició el va portar a marxar al Liverpool , on va tenir un paper molt destacat . Parlar de Luis García és parlar d ’ un autèntic rodamon del futbol . Ha defensat la samarreta de 12 equips professionals , tant a la Lliga espanyola ( Valladolid , Toledo , Tenerife , Atlètic de Madrid i Racing de Santander ) com en diversos indrets del món ( Grècia , Mèxic , l ’ Índia i Austràlia ).
fer-se entendre amb gestos que re · corden els actors del cinema mut , però amb molta més espontaneïtat i gràcia . La seva actitud és absolu · tament admirable . Al seu voltant un és dona compte de com el joc i el lleure poden influir en la vida d ’ un nen amb limitacions . Junts és com veure Merry i Pippin , del Senyor dels Anells , però sense el rerefons de bogeria . Tots dos han es · tat capaços d ’ aprendre i estimar-se en la diferència . Valents i decidits , es mostren una devoció més forta que qualsevol prejudici . n