Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 49

MOVEMENT ON THE GROUND

Movement on the Ground és una organització no governamental amb programes focalitzats a les illes gregues . Cobreix necessitats bàsiques durant les crisis humanitàries i proporciona assistència logística , financera i de prestació de serveis amb l ’ objectiu de millorar la dignitat de les poblacions refugiades .
Des del 2016 , Movement on the Ground ofereix programes esportius amb infants i joves refugiats que arriben a l ’ illa de Lesbos , i també contribueix a desenvolupar el projecte Football3 finançat per la Fundació UEFA el 2016 i el programa de la Fundació Barça des del 2017 , mitjançant la metodologia FutbolNet .

FUNDACIÓ BARÇA I UEFA FOUNDATION FOR CHILDREN

Des del 2016 , UEFA Foundation for Children i Fundació Barça han col·laborat per proporcionar activitats esportives a infants refugiats a l ’ illa de Lesbos , a Grècia . Les activitats tenen lloc al nou camp de refugiats de RIC , després que el vell camp de Mória es cremés al setembre . UEFA Foundation for Children dona suport a 168 projectes humanitaris i de desenvolupament a tot el món . Més d ’ 1.180.000 infants s ’ han beneficiat del treball de la Fundació des que va ser creat .