Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 39

Girl Power va ser fundada el 2014 per l ’ activista de l ’ esport i els drets humans Khalida Popal .
missió és aprofitar el poder del futbol i contribuir als objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides . Durant els últims 6 anys , han emprès projectes de cooperació a Àfrica i han dut a terme un programa de futbol a llarg termini per a nois i noies a Yaoundé , Camerun . També realitzen campanyes de sensibilització i xerrades a les escoles , municipis i clubs de Catalunya per combatre el racisme i el sexisme , els drets de les dones , de les persones refugiades i la sostenibilitat . A principis del 2021 , Ramassar va llançar un programa de futbol per a dones refugiades i sol·licitants d ’ asil en col·laboració amb ACNUR Espanya i l ’ empresa Celebreak , que compta amb una potent comunitat de futbol social .
• GIRL POWER ( Dinamarca i Alemanya ): Fundada el 2014 per l ’ activista de l ’ esport i els drets humans Khalida Popal . Va ser capitana de la selecció afganesa i directora del Comitè de Futbol Femení abans d ’ exiliar-se el 2011 i convertir-se en refugiada a Dinamarca . Girl Power té l ’ objectiu d ’ utilitzar l ’ esport i l ’ educació com a eines per a empoderar , connectar i reunir dones i nenes de totes les cultures i procedències socials , especialment de minories ètniques , refugiades , immigrants i migrants .
• ORGANIZATION EARTH ( Grècia ): Organització grega formada per la societat civil . Fundada el 2010 , opera en la intersecció de People , Planet , Prosperity , Peace and Partenariat . Gestiona programes d ’ educació i inclusió social per a grups vulnerables i facilita l ’ acció basada en la prosperitat de la comunitat i activitats de base sobre la naturalesa i el desenvolupament sostenible , principalment a Atenes . La Fundació Barça està associada a Organization Earth des del 2017 , oferint programes esportius per a persones refugiades i nenes i nens grecs . Organization Earth és una de les poques ONG gregues que té permís per entrar i prestar serveis en els camps de refugiats .