Fundació 19 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 79

i nens i nenes vulnerables de la seva comunitat , especialment durant la crisi de la Covid-19 . L ’ anunci del guanyador i el lliurament del premi es farà en el marc de la pròxima conferència anual de l ’ EFDN , que se celebrarà a la ciutat holandesa de Breda del 9 al 10 de novembre . Prèviament els candidats seleccionats faran una presentació dels seus projectes davant de tots els assistents . El projecte d ’ inclusió social de joves de centres de justícia juvenil de la Fundació Barça fomenta la millora d ’ hàbits i habilitats socials d ’ aquest col·lectiu . EFDN agrupa les fundacions de clubs de futbol europeus i premia anualment el millor projecte solidari del continent .
EFDN EFDN és una xarxa de clubs , lligues i organitzacions professionals de futbol que aposten per la seva responsabilitat social i la cooperació per treballar conjuntament a nivell europeu en aquest àmbit . Així mateix , pretén promoure el poder del futbol com a eina pel desenvolupament social i donar suport als esforços dels membres de l ’ organització en les seves iniciatives per utilitzar el futbol com a eina de desenvolupament de les seves comunitats .
Actualment , l ’ organització està formada per 75 clubs o fundacions de clubs de 28 països europeus , entre els quals es troba la Fundació Barça , i tres lligues de futbol professional . n