FightZine Marec 2017 | Page 2

cfc 3 OAZA

FIGHT NIGHT

Organizator se je zahvalil vsem sodelujočim, od častnih gostov, sponzorjev pa do nastopajočih borcev, trenerjev in obiskovalcev. Rudolf Pavlin je najavil še četrto izvedbo CFC dogodka, ki se bo odvil predvidoma v mesecu oktobru. Vsekakor spodbudne novice za slovenske oboževalce borilnih športov, saj tovrstnih dogodkov na naših tleh zagotovo primanjkuje.

edeljski večer je v dvorani Tivoli postregel s posladkom za oboževalce borilnih veščin. Pod Rožnikom se je odvilo kar 13 borb , le ena izmed omenjenih pa ni postregla s predčasnim zaključkom in je za določitev zmagovalca “potrebovala” sodniško odločitev.

Nov dogodek že oktobra

RUdolf Pavlin: CFC 3 je uspel v vseh segmentih

Organizator dogodka Rudolf Pavlin je po dogodku vidno zadovoljen dejal, da je zadovoljen s samo izvedbo dogodka, da je to odlična popotnica za prihodnost, ter obenem napovedal še četrto izvedbo Cage Fight Championship-a v začetku oktobra. Pavlin je pred tivolskim občinstvom prevzel tudi zahvalno plaketo za dosedanje delo v športu, njegova varovanka Ema Kozin pa plaketo za najbolj perspektivno mlado boksarko.

V Hali Tivoli

se je zbralo

okoli

2.500

obiskovalcev

N