enertec 1/2024 | Page 2

ILMOITUS

ENERGYWEEK JÄRJESTETÄÄN VUONNA 2024 VIIKKOA AIKAISEMMIN

Kansainvälisen energiateknologiatapahtuman EnergyWeekin järjestelyt ovat taas täydessä vauhdissa . Vaasan kaupungintalolla järjestettävä tapahtumaviikko järjestetään 11 .– 14.3.2024 mikä on viikkoa normaalia aikaisemmin . Rekisteröityminen viikon maksuttomiin seminaareihin ja messutapahtumiin on juuri avattu . Neljän päivän aikana kuullaan viimeisimmät uutiset sekä esitellään kiinnostavimmat uudet tapaukset ja innovaatiot energia-alan huippuammattilaisille . EnergyWeek on Pohjoismaiden merkittävin energia-alan verkostoitumis- ja myyntitapahtuma niin paikallisille , kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille .
EnergyWeekillä vierailijoita odottavat tutut ja tärkeät teemat : energia ja ilmasto , tuuli ja uusiutuva energia , energian varastointi sekä kaasu . Kaikki EnergyWeekin seminaarit ovat englanninkielisiä .
” Aikaisempina vuosina EnergyWeekille on osallistunut yli 7 000 kävijää , ja viikon aikana on järjestetty yli 20 seminaaria , joissa on ollut noin 160 puhujaa . Myös tänä vuonna tapahtumaan odotetaan saapuvan kansainvälisiä vieraita ja puhujia yli 40 maasta ”, EnergyVaasan Communications & Brand Manager Kristoffer Jansson kertoo .