Ekologiset tuotteet_2021 | Page 2

Ekologiset tuotteet

Y R I T Y S V A A T T E E T - L I I K E L A H J A T - M A I N O S L A H J A T
EKOLOGISET TUOTTEET
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä teemoja nykymaailmassa . Meidän kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Tähän kuvastoon olemme koostaneet lajitelman vastuullisia ja ympäristöystävällisiä tekstiileitä ja mainoslahjoja laajasta valikoimastamme . Kuvaston sivuilta löydät ideat yrityksesi vaatettamiseen ja brändäämiseen ekologisemmin aina mainos- ja asiakaslahjoja myöten . Sivuilla esittelemme myös kauden ekologiset uutuudet .
EETTISYYTTÄ JA YMPÄRISTÖÄ VAALIEN
Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa .
Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
SE 14-218 Swerea IVF
Tested for harmful substances www . oeko-tex . com / standard100
2