edukacija kozmetika | Page 2

Vaša

edukacija

kozmetička edukacija

O edukacijama:

Trening akademija NSI Croatia je mjesto za početak vaše karijere u svijetu noktiju ili ljepote. Poslovnice su potpuno opremljeni centari za edukaciju koji vam nude preko 20 tečajeva koje možete odabrati. Obrazovni program pokriva tečajeve za potpune početnike, kao i kontinuirani razvoj za profesionalce. Zajedno s glavnim individualnim tečajevima, nudi se i slobodan trening,te podrška u novostima. Svi edukatori su visoko kvalificirani i imaju dugogodišnje iskustvo u industriji ljepote i nail desagna. Tu čete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini i kako izgleda rad u praksi,jer se priprema za samostalan rad na obrtnički način, tako da ste po završetku tečaja uz certifikat spr

NSI Iskustvo je preko 17 godina,a edukatori su majstori, te ovlašteni zastupnici i konzultanti

.

koji su završili svjetske edukacije i aktivni su članovi ispitne komisije škole za obrtnićke usluge.

Kako je NSI i zastupnik renomiranih profesionalnih kompanija koje djeluju više od 50 godina uz vlastitu proizvodnju i razvoj,na jednom mjestu možete nabaviti i sav pribor,alat i namještaj za otvaranje salona i samostalan rad .

Alat za pedikere,kozmetičku i frizersku opremu,kozmetički pribor iaparati,te sve za ugradnju noktiju.

Savjeti i pomoć kod odabira,plačanje na rate ili popusti za gotovinu standardna je ponuda NSI edukacije.

Tečajevi se izvode individualno sa svakim polaznikom ! Ne radi se u grupama,te je potrebno uskladiti modele sa svojim terminom.

Na vrijeme je potrebno osigurati i rezervirati svoj termin, te razgovarati o vašim potrebama izobrazbe. edukatorom.