DJ_Topp100_2023_Joomag | Page 2

Gör ett klipp på en klapp .

Du håller i en katalog från D & J . Vi är sedan många år en av Sveriges ledande leverantörer av företagsgåvor till den svenska profilmarknaden och en del av New Wave Group , en koncern med många kända varumärken i portföljen . Om New Wave Groups övergripande CSR-strategi kan du läsa på sidan 50 . Koncernen har varit framgångsrik och hyllad i sitt hållbarhetsarbete .
Under corona-åren 2020 / 2021 var vi en av de svenska leverantörer som hade högst leveransförmåga då vi aldrig varit rädda för att ha saker på lager , så länge det är bra produkter . Det är numera uppenbart för alla hur känslig vårt samhälles logistik är .
I katalogen finner du delar av vårt sortiment , produkter i alla prisklasser . Vi har satt ett Julpris baserat på inköp av 50 st eller fler då tyngdpunkten av företagens inköp ligger där . Vi erbjuder också inslagning eller annan packning , vi vet att förpackningen är en viktig del av gåvan .

Innehåll

Gåvokort

4

Cook

6

Cozy

20

Bath

24

Outdoor

30

Pack

36

Bed

40

Tech & stuff

44

Förpackning

48

2
Alla priser i denna katalog är exklusive moms och märkning om ej annat angivits . Erbjudanden gäller så långt lagret räcker , doch längst t o m 31 december 2023 .