D&J_SS22_FI | Page 94

Orrefors Jernverkin uusi veitsisarja tekee aterioiden tekemisestä helppoa . Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kahvat ovat akaasiapuuta . Terävä ja tukeva veitsi helpottaa ruoanlaittoa ja tekee siitä entistäkin hauskempaa . Nämä veitset ovat saatavilla yksittäin tai kokonaisessa veitsisetissä . Veitset pakattuna tyylikkääseen lahjalaatikkoon .
Orrefors Jernverk Veitsisetti , 6 kpl 410988
Ultimaattinen veitsisetti ! Laadukkaat veitset Orrefors Jernverkilta . Tämä monikäyttöinen veitsisetti sopii lahjaksi joka kotiin . Settiin sisältyy kuusi eri veistä : keittiöveitsi , kuorimaveitsi , fileveitsi , santokuveitsi , leipäveitsi ja fileointiveitsi . Kaikissa veitsissä on miellyttävä akaasiapuusta valmistettu kahva .
Väri : teräs 94 Hinta : 139 €
Orrefors Jernverk Kokkiveitsi 410970
Orrefors Jernverk Leipäveitsi 410971
Orrefors Jernverk Fileveitsi 410972
Kokkiveitsi on kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon . Korkealaatuisen Orrefors Jernverk-veitsen kahva on valmistettu akaasiapuusta , joka istuu täydellisesti käteesi . terävä ja tukeva veitsi tekee ruoanlaitosta helppoa ja mukavaa .
Koko : terä 20 cm Väri : teräs 94 Hinta : 35 €
Uunituoreen , herkullisen leivän leikkaaminen on kuin pala taivasta . Etenkin silloin kun sinulla on käytössäsi laadukas ja toimiva leipäveitsi . terävällä Orrefors Jern verk leipäveitsellä saat leikattua täydellisen kokoisia viipaleita murentamatta leivän rakennetta . Kahva on valmistettu akaasiapuusta .
Koko : terä 20 cm Väri : teräs 94 Hinta : 35 €
Tämä fileeveitsi on korvaamaton ruoanlaitossa ! Veitsen pitkä , ohut ja joustava terä myötäilee fileoitavaa kalaa sulavasti . Veitsi sopii täydellisesti myös kanan tai lihan leikkaamiseen . Orrefors Jernverk fileveitsen kahva on valmistettu akaasiapuusta , joka istuu täydellisesti käteesi .
Koko : terä 20 cm Väri : teräs 94 Hinta : 35 €
Orrefors Jernverk Santoku-veitsi 410973
Orrefors Jernverk Kuorimaveitsi 410974
Orrefors Jernverk Fileointiveitsi 410975
Muotoiltu Santoku-veitsi on kehitetty Japanissa kolmeen eri käyttötarkoitukseen : vihannesten , lintujen ja lihan paloitteluun . Japanilaista muotoilua veitsissä rakastavat niin ammattilaiset kuin kotikokit . Orrefors Jernverkin Santoku-veitsi on miellyttävä käytössä akaasiapuisen kahvan ja muotoillun terän ansiosta .
terän pituus : 18 cm Väri : teräs 94 Hinta : 35 €
Mahdollisesti pienin , mutta käytetyin veitsi keittiössä . Kuorimaveitsen suora ja terävä terä mahdollistaa veitsen monipuolisen käytön . Voit kuoria , viipaloida , leikata ja käyttää sitä erilaisten ruokakoristeiden tekoon . Veitsi tuntuu erittäin miellyttävältä käytössä .
Koko : terä 9 cm Väri : teräs 94 Hinta : 25 €
Kalan tarjoaminen illallisella on terveellistä ja trendikästä . Orrefors Jernverkin fileointiveitsellä kalan perkaaminen ja fileointi onnistuu sulavasti . Orrefors Jernverkin korkealaatuinen veitsi on terävä ja sen kahva on valmistettu akaasiapuusta , joka istuu täydellisesti käteesi . Fileointiveitsi sopii myös kalvojen ja rasvan leikkaamiseen lihasta .
Koko : terä 27 cm Väri : teräs 94 Hinta : 35 €
94