D&J_SS22_FI | Page 92

Jon Eliason design studio
Orrefors Jernverk Premium veitsisarjan on suunnitellut kuuluisa ruotsalainen muotoilija Jon Eliason .
Orrefors Jernverk veitset yhdistävät ruotsalaisen muotoilun ja teräksen . Veitset on valmistettu ruotsalaisesta Sandvik 12C27™ kromiteräksestä , jonka erinomainen korkea laatu on optimoitu ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille veitsille . Materiaali on ruostumaton ja veitset pysyvät käytössä terävinä pitkään . Veitset on myös helppo teroittaa uudelleen tarpeen vaatiessa .
Jon Eliason design studio
ORREFORS JERNVERK
Vahvaa , kulutuksen kestävää Sandvik 12C27™ terästä käytetään mm . metsästys- ja kalastusveitsissä , linkkareissa , luistimien terissä sekä jääporissa .
Orrefors Jernverk Premium veitset sopivat täydellisesti korkeaa laatua arvostavalle , niin ammattikäyttöön kuin kotikeittiöön .
Orrefors Jernverk Premium Fileveitsi 410940
Tässä veitsessä on pitkä , ohut ja taipuisa terä . terän ansiosta kalan fileointi käy helposti . Veitsi sopii hyvin myös lihan ja linnun viimeistelyyn . Veitsen tasapaino kahvan ja terän välillä on erinomainen . Jon Eliasonin suunnittelema .
Materiaali : Sandvik 12C27™ teräs Koko : terä 20 cm Hinta : 54 €
Orrefors Jernverk Premium Keittiöveitsi 410938
Jon Eliasonin suunnittelema keittiöveitsi , jonka terä on valmistettu ruotsalaisesta teräksestä . Veitsen terän paino tekee veitsestä turvallisen ja miellyttävän kädessä .
Materiaali : Sandvik 12C27™ teräs Koko : terä 20 cm Hinta : 54 €
Orrefors Jernverk Premium Japanilainen Kokkiveitsi 410939
Tässä veitsessä japanilaiset perinteet kohtaavat ruotsalaisen muotoilun ja teräksen – lyömätön yhdistelmä . Jon Eliasonin suunnittelema . terä valmistettu ruotsalaisesta teräksestä .
Materiaali : Sandvik 12C27™ teräs Koko : terä 18 cm Hinta : 54 €
92