Diadora Teamwear 2023 Diadora Teamwear 2023 | Page 2

Sammen for en bærekraftig fremtid

Foto : Kent Even Grundstad
Vi har som leverandør et ansvar om å rette fokuset mot en mer bærekraftig fremtid .
Vi stiller strenge krav til våre produsenter og samarbeidende varemerker , og jobber aktivt for å gjøre all produksjon og produkter mer bærekraftig .
Vi startet reisen sammen med Diadora 5 år tilbake og har årlig revisjon via plattformen ECOVADIS , som er en total analyse på hvordan vårt firma jobber med bærekraft i alle ledd . Vi har også i Dalema arbeidet frem nye kontrakter og krav mot våre produsenter . Fra og med 2022 kom alle nye linjer i resirkulert materiale , og all ny produksjon av eksisterende linjer er også byttet ut . All emballasje på klubb er også resirkulert .
Tilbake i 2019 begynte vi en reise sammen med FK BODØ / GLIMT om å lage flere produkter av resirkulert materiale , og å kommunisere bærekraft via drakten . Glimt fra 2020 , og Viking fra 2021 , har spilt i drakter i resirkulert metervare . Vi er med i partner nettverket til FK Bodø / Glimt - ACTION NOW . Vi håper sammen med Glimt å gjøre klubbdrift mere bærekraftig , og motivere andre klubber til å bli med på samme reise .