D.A.D_GRAPHIX_2023_Joomag_FI | Page 3

INSPIRED BY LIFE

D . A . D SPORTSWEAR
D . A . D Sportswear profiilivaatemallistomme on kehitetty ja suunniteltu sinulle , joka toivot vaatetukselta hieman extraa . Korkea laatu , huolitellut yksityiskohdat , ja huolella harkitut materiaalit . Nämä ovat D . A . D Sportswear tekstiilipukeutumisen yhteinen punainen lanka , joka kulkee läpi malliston .
Malliston vaatteet sopivat tapahtumiin , työskentelyyn , ulkoiluun ja vapaa-aikaan . Löydät mallistostamme veden- ja tuulenpitäviä sekä erittäin lämpöisiä takkeja . Pikee valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin urheiluun kuin siistimpään työkäyttöön . D . A . D Sportswear mallisto sopii ympärivuotiseen käyttöön .
D . A . D vahvistaa kunnianhimoisten yritysten profiilia . D . A . D on yrityksille , jotka uskaltavat erottautua ja näyttää keitä he todella ovat .
EETTISYYTTÄ JA YMPÄRISTÖÄ VAALIEN
Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa .
Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
2