Craft Suomi Corporate AW22 | Page 162

Information | THE CRAFT PRINCIPLE

Pukeudu oikein .

The Craft Principle

Teknisten urheiluvaatteiden asiantuntemuksemme pohjautuu suurelta osin pitkään ja hedelmälliseen yhteistyöhön huippu-urheilijoiden kanssa ympäri maailmaa . He vaativat urheiluvaatteidensa toimivuudelta ja mukavuudelta paljon . Näiden vaatimusten inspiroimina pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteidemme designia , teknologiaa ja laatua . Hyödynnämme tuotteidemme käyttäjiltä saamaamme palautetta suunnitellessamme vaatteita kaikentasoisille urheilijoille . Suomessa yhteistyökumppaneihimme kuuluu mm . Salibandyliitto , Suomen Urheiluliitto & Suunnistusliitto .
Baselayer
Alin kerros siirtää ylimääräisen kosteuden tehokkaasti iholta vaatekerroksen ulkopuolelle , missä kosteus haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen . Optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden takaamiseksi Craft-alusasu tulisi aina pukea muiden vaatekerrosten alle riippumatta sääolosuhteista .
Midlayer
Välikerros eristää ja lämmittää . Samalla se siirtää kosteutta ja liiallista lämpöä seuraavaan kerrokseen tai vaatteen ulkopuolelle . Kylmissä olosuhteissa välikerros ylläpitää kehon lämpöä rajoittamatta liikkumista .
Protection Layer
Uloin eli kuorikerros tarjoaa suojaa kurjassa säässä ja takaa miellyttävän olon ja hyvän suorituskyvyn olosuhteista riippumatta . Kuorikerros suojaa sateelta , tuulelta ja kylmältä ja päästää alemmista kerroksista kulkeutuvan liiallisen lämmön ja kosteuden haihtumaan .
164