COTTOVER 2023 BENL Cottover_2023_BNL | Page 3

De kleding die we dragen heeft invloed op het milieu en onze gezondheid , maar ook op de arbeidsomstandigheden van werknemers wereldwijd . Cottover is gecertificeerd met erkende labels die er allemaal naar streven het milieu te verbeteren , eerlijke handel te waarborgen en armoede te bestrijden . Al onze certificeringen helpen onze klanten een actieve keuze te maken met een minimale impact op ons milieu .
Certificeringen van derden betekent :
Dat het moeilijk is voor consumenten om echt te weten wat we kopen en hoe het product is vervaardigd . Erger nog , het kan soms zelf moeilijk zijn voor de leverancier om alles te weten . Certificeringen van derden zorgen voor duidelijkheid ten aanzien van de leverancier maar ook de klant .
Certificeringen van derden verlenen u het volgende als consument ;
• Volledige traceerbaarheid van vezel tot kledingstuk . Alle stappen maar ook de verschillende leveranciers in de keten zijn gedocumenteerd .
• Onderzoek en verificatie om te verzekeren dat aan de normen is voldaan , uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie zonder verbinding met de leverancier .
• Jaarlijkse audits en inspecties om te verzekeren dat de fabrikanten aan de normen voldoen .

INHOUD

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 4-5 Schorten 9 Tassen 11-15 Hemden : Oxford , Denim , Twill 16-19 The Cottover journey 20-21
T-shirts / Stretch V-neck , Stretch R-neck
23
Pique / New : Stretch Pique
24-25
New : F . Terry Collar , F . Terry Hood
29
Sweater : Hood , Full zip , Crew Neck , Half zip , Sweat pants
31-33
Mutsen / Haarband 34 Kleurengids 35
3