Cottover_2022_FI | Page 32

COTTOVER - PEOPLE & PLANET

Arvostatko laadukkaita vaatteita ja haluatko suojella sekä ihmisiä että ympäristöä ? Yhä useampi ihminen ajattelee kuten sinä . Vaatteiden kulutus voi aiheuttaa valtavan ympäristöongelman . Valmistuksessa työolosuhteet ovat usein ala-arvoiset ja valmistusprosessi kuormittaa ympäristöä .
Puuvillaviljelyksillä käytetään usein vanhanaikaisia ja vahingollisia torjunta-aineita , jotka ovat haitallisia sekä luonnolle että puuvillaviljelyksillä työskenteleville ihmisille . Haitallisin vaihe on kuitenkin puuvillan jälkikäsittely , kuten kehruu , kudonta ja kaikista eniten värjäys . Vaatteiden valmistus vaatii paljon resursseja , erityisesti vettä , ja yhdessä pois heitettyjen vaatteiden kanssa tällä on suuri vaikutus energiankulutukseen ja ympäristöön . Mutta näin ei ole pakko olla .
Kaupankäynnin näkökulmasta kulutus on hyvä asia . Kaupankäyntiä tarvitaan talouden takia , sillä se luo työpaikkoja ja hyvinvointia . Äärimmäinen köyhyys on vähentynyt lähes aina maissa , jotka ovat integroituneet kaupankäynnin kautta muiden maiden kanssa , sekä monikansallisten yritysten perustamisen kautta . Monet maat , jotka ovat nousseet köyhyydestä ja teollistuneet , ovat käyttäneet tekstiiliteollisuutta ponnahduslautanaan , mutta tämä täytyy toteuttaa oikeudenmukaisesti ja valvotusti .
Kun valitset jotain Cottover-mallistostamme , kolmannen osapuolen sertifikaatit takaavat sen , että me täytämme kaikkein korkeimmat ympäristö- , terveys- ja laatuvaatimukset sekä tuottajien että valmiiden tuotteiden osalta . Kaikki hyväksytyt tuottajat tarjoavat työntekijöilleen oikeudenmukaiset olosuhteet ja käyttävät vain sallittuja menetelmiä täyttääkseen vaatimukset .
Tarjoamme hyvälaatuisia ja kestäviä tuotteita , joita käytetään pitkään . Olemme kehittäneet kestäviä tuotteita , mutta sinä ensisijaisesti voit saada aikaan muutoksen valitsemalla sertifioituja tuotteita tavanomaisten tuotteiden sijaan . Vaikka tämä tuntuu monimutkaiselta , se on itse asiassa aivan helppoa . Valitse vain tuotteita , joilla on kolmannen osapuolen sertikaatit ja voit olla varma , että tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla .

THE STATEMENT IS YOURS TO MAKE !

32