Clique SUOMI Kevät / Kesä 2023 | Page 4

Yrityksen yhteiskuntavastuu

Meillä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa maailmanlaajuisiin yhteiskunnallisiin ja ympäristöasioihin globaalien toimintojemme kautta . New Wave Group tekee jatkuvasti töitä kestävän kehityksen eteen , huomioiden niin sosiaaliset , ekologiset kuin taloudellisetkin näkökulmat . Meidän asiakkaanamme olette tukemassa tätä tärkeää työtä . Tänä päivänä on entistä tärkeämpää , että kaikki kantavat oman vastuunsa toimintansa globaaleista vaikutuksista . Alle on listattu usea eri ympäristöä ja eettisyyttä vaaliva kansainvälinen ohjelma joissa olemme mukana .
Mikäli haluat tietää miten toteutamme yhteiskuntavastuuta ja millaisia tavoitteita meillä on sen suhteen , niin käy lukemassa lisää : www . newwave . fi / CSR / CSR / raportit /
Amfori BSCI ( Business Social Compliance Initiative ) Amfori BSCI on eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli , jonka tavoitteena on ns . riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkiyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa .
Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh Accord on sitova sopimus , jonka tarkoituksena on parantaa Bangladeshin tekstiilliteollisuuden rakennus- ja paloturvallisuutta . Accord tekee tarkastuksia , pitää palo-turvallisuuskoulutuksia sekä kunnostaa rakennuksia alueella .
Textile Exchange Textile Exchange on ei-kaupallinen organisaatio , joka työskentelee tekstiiliteollisuuden vastuullisen laajenemisen sekä luomupuuvillan tuotannon puolesta .
Clean Shipping Index Clean Shipping Indexin tavoitteena on saada laivayhtiöt käyttämään puhtaampia aluksia antamalla korkeat pisteet tehokkaimmille aluksille . Kuljetusten ostajat voivat käyttää Clean Shipping Indexiä laskeakseen ja minimoidakseen ekologisen jalanjälkensä .
��������� ����
ÖKO-TEX STANDARDI 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä . ÖKO-TEX-sertifiointi tarkoittaa , että tuotteen koko arvoketju on testattu puolueettomasti ja että tuotteet ovat turvallisia iholle . Merkintä auttaa ostopäätöksen tekemisessä , kun kuluttaja haluaa valita kestävästi tuotetun tekstiilin .
The Swedish Chemicals Group The Swedish Chemicals Group on osa maailman johtavinta RISE IVF – tutkimuslaitosta . Tätä kautta saamme uusimman tiedon sovellettavista laeista ja alan kehityksestä . Sen ansiosta pystymme vähentämään kemikaalien käyttöä ja korvaamaan niitä uusinta teknologiaa hyödyntämällä .