Clique Spring/Summer 2024 | Page 4

Basic , Classic or Premium ?

Alle kleding van Clique ® is ontwikkeld vanuit één hoofddoel : het moet een goede drager zijn voor uw merk en uw boodschap . Dit houdt in dat de kleding gemaakt wordt van mooi materiaal wat op verschillende manieren veredeld kan worden . Het brede kleurenpalet maakt het mogelijk om mooi aan te kunnen sluiten bij uw huisstijl . En de ruime maatbogen en verschillende pasvormen voor heren , dames en kinderen zorgen ervoor dat iedereen in uw bedrijf uw merk en uw boodschap met trots kan dragen . Wij bieden ook de mogelijkheid tot het samenstellen van volledige outfits in dezelfde kleur , stijl en pasvorm . Om u daarbij nog beter te kunnen helpen hebben wij Clique ® Basic , Classic en Premium . Deze drie lijnen zijn opgebouwd uit verschillende artikelen die voldoen aan de verschillende wensen . Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de kleding mooi op elkaar aansluit in uitstraling , kwaliteit , kleur en prijsklasse . Zo kunt u gemakkelijk kiezen wat het beste bij uw bedrijf past .
Clique ® Basic representeert de kern waar Clique ® voor staat : goede kwaliteit , een breed assortiment en veel verschillende kleuren voor een hele mooie prijs . Veel van de Basic items zijn verkrijgbaar voor heren , dames en kinderen met meer dan genoeg ruimte om uw bedrijfslogo duidelijk te kunnen presenteren .
Clique ® Classic is de beste keuze voor wie meer verwacht van kleding . De Classic items hebben een top kwaliteit , mooie pasvorm , breed kleurenpalet , ruime maatboog en goede voorraad voor een snelle levering . Ook de Classic lijn heeft veel artikelen die leverbaar zijn voor heren , dames en kinderen .
Met hoge kwaliteitsartikelen , mooie decoratieve details en voorbehandelde materialen is Clique ® Premium de beste lijn van Clique ®. Deze lijn is een slimme keuze om het beste uit de kleding en uw huisstijl te halen .