Clique Spring/Summer 2024 | Page 3

[ Onze Familie ]

[ Onze Familie ]

Onze Oorsprong In 1990 is vanuit een kleine garage in Dingle , Zweden , de basis gelegd voor Clique . Onze visie ? Bedrijven ondersteunen bij het verbeteren van hun ( merk ) identiteit door middel van hoogwaardige promotiekleding . Tot op de dag van vandaag resoneert deze reis met een toewijding aan kwaliteit en wereldwijde samenwerking .
Onze overtuigingen Aan de basis van onze filosofie ligt een diepgaande toewijding aan diversiteit en inclusiviteit . We zijn trots dat we onze promotionele kleding aan kunnen bieden in een grote maatboog , in veel verschillende kleuren , voor alle geslachten en met een perfecte pasvorm . Uw uniekheid is de kern van onze designs .
De kleding Onze belofte voor zorgvuldig vakmanschap is de drijfveer achter de ontwikkeling van Clique . We gebruiken verantwoord ingekochte materialen en geavanceerde technieken om de ecologische voetafdruk te minimaliseren . Van milieubewuste stoffen tot verantwoorde productie , elk kledingstuk laat onze toewijding zien om bij te dragen aan een betere wereld .