BYB magazine SS22 | Page 127

FULL SERVICE CONCEPT

Som Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam , har vi möjligheten att erbjuda ett helhetskoncept i skapandet av dina profilprodukter . Vi hjälper dig med allt , från första skiss och hela vägen till leverans och efterservice . Det spelar ingen roll om du har ett mindre lokalt företag eller ett stort internationellt , vi anpassar oss efter dina behov och dina önskemål , så att du får en profil att trivas med .
1 . ANALYS
Vi börjar alltid med att komma ut till er för att presentera oss och vårt koncept . Vi visar exempel på hur vi hjälpt andra företag för att ge dig inspiration och idéer till er profilering . Vi tar in all information vi behöver , för att kunna uppfylla just era önskemål och förväntningar . Det kan vara allt från befintlig grafisk profil och koncept till tidsram och målgrupper .
2 . IDÉ & KONKRETISERING
Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill ha , hur man vill ha det och hur det faktiskt kommer att bli . För att göra det så tydligt som möjligt för dig , kommer vi ut till dig och går igenom vårt sortiment och visar produktprover . Vi visualiserar en helhet med idéskisser , designförslag , applikationslösningar och färg- och materialprov . Därefter genomför vi storleksprovning av klädsortimentet , gör delavstämningar och ändringar innan ni tar slutgiltigt beslut .
4 . LOGISTIK
Vårt helhetskoncept innefattar också en välutvecklad logistikhantering som vi givetvis anpassar efter just era önskemål . Ni behöver bara säga vad som ska levereras vart , så ser vi till att det kommer rätt . Förutom själva transporten erbjuder vi också lagerhållning , e-handelslösning och paketering / inslagning . Vårt mål är att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa profilprodukter .
3 . INKÖP & PRODUKTION
Att planera profilinköp kan vara lite knepigt , speciellt om man aldrig tidigare köpt in denna typ av produkter . Efter att ha hjälpt tusentals svenska företag med sin profilmarknadsföring , har vi vanan inne . Tillsammans utformar vi en kostnadseffektiv och praktisk strategi för era inköp . Vi tar reda på vilka produkter som bör lagerhållas och vilka som bör tillverkas mot order . Att volymerna blir korrekta och att allt kan levereras i tid . Vi utför också kvalitetskontroller för att säkerställa att allt är enligt order .
5 . EFTERSERVICE
Från start till mål . Det är New Wave Profile - Full Service Concept . Vår service till dig fortsätter , även när allt är levererat . Du kan alltid vända dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp med exempelvis garantier , reklamationer , kompletteringar eller NKI-undersökning .
ALLMÄNNA BETALNINGSVILLKOR
• Moms , frakt och ev . märkning tillkommer om inget annat anges .
• Angivna priser är rekommenderade cirkapriser och giltiga längst t o m 31 december 2021 . Vi förbehåller oss dock rätten till prisjusteringar p g a prisförändringar utanför vår kontroll , t ex stigande råvarupriser .
• Vi reserverar oss för feltryck , eventuell felaktig färgåtergivning i tryck samt eventuell slutförsäljning .
• Betalningsvillkor 10 dagar netto efter kreditprövning eller enligt avtal , annars efterkrav .
• Nya kunder betalar 50 % mot postförskott efter kreditprövning .
FRAKTER & LEVERANSER
Prover debiteras och krediteras efter retur i orginalförpackning och oskadat skick . Leveranstider enligt överenskommelse men är normalt 3-5 veckor på lagervaror . Vissa varugrupper kan dock ha längre leveranstider . Vi förbehåller oss rätten att ta ut expressavgift i de fall leveranstiden understiger 5 arbetsdagar . Leveranstiderna gäller efter godkänt märkningskorrektur .