Brandlife Magazine Jul 2023 | Page 2

Du ger gåvan men

mottagaren väljer den .

Många av varumärkena och produkterna i BRANDLIFE finns i det stora sortiment av gåvor som Julklappskortet skapat . Ge en gåva till ett värde som du bestämmer ( 250-1200 : -). Urvalet av valbara produkter och möjligheterna att skapa en gåvolösning som passar ditt företags behov är omfattande .
Kortet är fint i sig , men om du vill så kan kortet levereras i en liten lyxig giftbox . Vi kan också erbjuda digitala lösningar som underlättar och påskyndar distributionen .
• JULKLAPPSKORTET
Vårt vanligaste kort som är laddat med fem valörer att välja mellan , från 250 kr till 1200 kr . Tack vare tjänstens unika diamantsystem ser inte mottagaren det exakta värdet på gåvan och den kan fritt använda sina diamanter till att välja en enda gåva eller en kombination av flera gåvor .
• VÄRDEKORT
Vår nya satsning som ger ett ännu mer flexibelt kort . Här laddas kortet med ett värde som antingen kan användas på en enda gåva eller som presentkortskredit . På detta sätt kan mottagaren lägga till egna pengar för att uppgradera gåvan eller välja fler produkter .

Kolla aktuellt sortiment online på : www . dingava . se / shop

2